MelodyFairy mombarbie_ kafam karıştı benim dün buna göre daha belirgindi sanki bugün daha koyu çıkar sandım akşama yine yapcam testi
mombarbie_ MelodyFairy o hiç belli olmuyor idrardaki lh oranıyla alakalı bazen daha çok sıvı tüketiyoruz gün icinde bazen daha az değişiyor yani benim 1 ay boyunca hiç pik olmadı regl gecikmemin 2.gunu pik oldu değişiyor yani sabırla hergun aynı saatte yapmaya devam et
mombarbie_ MelodyFairy olunca aradaki farkı anlayacaksın cizgiler tam tersi gibi olucak t c den daha koyu olucak
Kivircikkuala MelodyFairy kalorisizpatates dnzasl 2oglus Yusufayazin__annesi Kr6543 eliftoo Kızlar naptınızzzz belirti var mı test yapan var mııı
Kivircikkuala MelodyFairy @2oglus @mombarbie_ @dnzasl @Pamuk Kızlar şu an adetimin 11.günündeyim testler aşağıdaki gibi 🫣 geçen ay 12.günde yumurtlama olmuştu 🫠🫠
2oglus dnzasl gerçekten öyle valla 😂 bende sürekli silik çıkınca yumurtlama olmayacak diye korktum açıkçası ben gün gün koyulaşma olacak sandım meğerse birden koyulasiyormuş 😃 10.gun silikti 11.gun pik gördüm şok oldum bugünde birden siliklesti