Kivircikkuala Kızlar Merhaba Bu ay teste başlıyorum ameliyat sonrası ilk defa testle kontrol edeceğim umarım yumurtlamayı görür ve civcivime kavuşurum 💞 🐣 Benim gibi teste başlayan var mıııı?
MelodyFairy Kivircikkuala ne zaman regl olucam bilmiyorum ama bende Ovulasyon testiyle takip ediyorum bakalım 🙏
Anneoluyorumm00 Kivircikkuala benimde 29 la 30 temmuz 6 gün oldu adetten çıkalı bu hafta işlerden dolayı hiç ilişik olmadı pazar günüde yumurtlama günüm cumartesi yada Pazar gününün degerniderceğiz bakalım olur mu bilmem çok umutsuzum bu ay bakalım
Kr6543 Edelim canım🥰 bir şey soracağım yumurtlamayı gördüğümüzde o gün de dahil 3 gün ard arda mı ilişki gerekiyor?
Kivircikkuala Kr6543 sperm de sorun yoksa evet bizde sorun olduğu için yumurtlamaya kadar 2 günde bir yumurtlama da gün aşırı
Kivircikkuala MelodyFairy kalorisizpatates dnzasl 2oglus Yusufayazin__annesi Kr6543 eliftoo Kızlar naptınızzzz belirti var mı test yapan var mııı
Kivircikkuala MelodyFairy ama aşko böyle olmaz bunları bi defter üzerinde güzelce tarihleriyle yaz karışık duruyor böyle
mombarbie_ MelodyFairy innovitada net belli oluyor canım max çizgisi kopkoyu oluyor zaten o zaman anlarsın
MelodyFairy mombarbie_ kafam karıştı benim dün buna göre daha belirgindi sanki bugün daha koyu çıkar sandım akşama yine yapcam testi