Elaylama Limonannesi aysel hanım çok pimpirik bir doktor. Normal doktorların önemsemediği incecik şeyleri bile önemsiyor. Sağlamcı bir doktor olduğu için de en ufak bi endişe hissederse yoğun bakıma alıyor bebeği. Sonradan çıkabilecek herhangi bir komplikasyonu engellemiş oluyor.
Elaylama Herdem25 aynen aysel hanım tam olarak böyle bir doktor. Normal doğurcaz biz diye diye bu güne geldim inşallah normal doğurmak istiyorum. İnsanı motive ediyor ve çok detaycı bir doktor 1000 soru sor 1000 cevap al. Üzgünsen sarılır öper, yanaklarını sıkar :)
Herdem25 Elaylama varsayımlar üzerine karar alınmaz gidip tanımak lazım ve iyikide tanımışım diyorum önce Rabbimin sonra aysel hanımın vesilesi ile düşük yapıyormuşum engellendi... ki mide ağrısı şikayeti ile gittim bi çok doktor gaz sancısı deyip önemsemez...
Limonannesi Varsayımlar üzerine karar almadım hastane çalışanlarından duydum kendim bir tarafimdan uydurmadim 😀 bunun üzerine gidip tanımaya gerek duymadım
Herdem25 Limonannesi hanfendi yoğun bakıma girmesi gerekiyorsa ve denk geliyorsa doktorun sucu ne acaba ? Keyfine mi sokuyo yani Allah gerek duydurmasın karalama bence benimde iki arkadasım doğum yaptı hiçte yoğun bakıma girmedi bende sana yaşananları söylüyorum
Limonannesi Siz niye bu kadar takdiniz anlamadım madem memnunsuniz yazdıklarımı okumayin benim duyumum bu yönde o yüzden tercih etmedim siz memnunsunuz ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de Osman bey ile ilgili güzel yorumlar duydum gittim ve memnun kaldım yani 😀
DilekY35 Limonannesi Ben Aysel zabit e gidiyorum 33+1 haftayız çok memnunuz doktorumuzdan iyi ki Aysel hanıma gidiyorum❤ muayene ücreti 85 TL ve hastanenin doğum ücreti 2400 TL oldu malesef. Ocak da 2900 olacakmış diye duydum. Tek sorun randevu olmak zor oluyor çünkü herkes ona gidiyor en çok hastası Aysel Hanım'ın var hakkinida veriyor bence😊 Ben kontrolüm bittikten sonra hastaneden çıkar çıkmaz ikinci randevumu hemen alıyorum doktorumun çağıracağı haftaya böylelikle randevu almak kolay oluyor👍
Limonannesi DilekY35 ne kadar güzel Allah devamını getirsin dikkat ederseniz başlıkta Osman beye giden var mı onunla ilgili bilgi almak istemişim
Eminel Herdem25 cnm karalama değil de duydupunu söylüyordur limon ve annesi bence karataşın tüm doktorları mükemmel. Evrim hanımı da öve öve bitiremiyorlar, tercihimizi orda yapmakla bence 1 0 öndeyiz zaten, doktor konusı teferruat
Limonannesi Herdem25 dikkat ederseniz hanfendi doktoru suçlayıcı ya da bu doktor kötü gitmeyin tarzında bir şey söylemedim ben böyle duydum bu yüzden gitmiyorum bu kadar basit bunu bu kadar büyütmenize anlam veremiyorum BEN BÖYLE DUYDUM VE GİTMİYORUM uzatmayin isterseniz
Limonannesi Eminel aynen canım sana katılıyorum karalama gibi bir amacım olsa başlıkta Aysel hanım şöyle böyle diye bir sürü şey söylerim tanımadığım kimse hakkında iyi kötü şeklinde yorum yapmam dediğiniz gibi böyle duydum bana böyle söylendi ve o yüzden tercih etmedim anladığıniz için teşekkür ederim 😊
Limonannesi Eminel ben de osman beye gidip doğum yapan var mı diye o yüzden başlık açtım canım doğum yapanlar sonuna kadar gitmiş ve sonucunda memnun kalmış mi kalmamış mi bunu merak etmiştim
Limonannesi Ecrinimleyla teşekkür ederim canım bilgilendirmen için kısmetse sezeryan mi normal mi karar verdiniz mi
Ecrinimleyla Limonannesi ben daha karar veremedim yarın kontrolüm var bi de bende plesanta yaşlanması olmuş canım o da bebeğin gelişimini etkileyebilirmiş bakalım yarın ne dicek bu Arada rica ederim 😊