Herdem25 Eminel sezeryan olmadım ama serklaj oldum ameliyat sonrası hiçbir sıkıntım olmadı şükür. Hayırlısı Allah tan
Ecrinimleyla Eminel canım sen sezeryan mı olacaksın arkadaşım 19 Kasım’da sezeryan oldu ve aşırı memnun kaldı onun doktoru da Osman bey ve çok memnun kaldı canım tabi karar senin 😊
Selindikci35 Herdem25 cok tereddutteydim.Anlattiklariniza bakilirsa gercekten iyi bir doktor.artik eminim bnde aysel hanima gidicem
Limonannesi Ben o şekilde duydum hastane içinde birinden bütün bebekler olmasa çoğunluğu diye söylendi her doktor için iyi doğumlar olabileceği gibi kötüler de oluyor benim duyumum o yöndeydi ondan tercih etmedim
Limonannesi Osman beye de ne zaman istersen ulasabiliyorsun hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdilik hiç resmi de değil gayet güler yüzlü ve sıcakkanlı bir doktor 😊
Herdem25 Erkek doktor seçmek de tercih meselesi aynı uzmanlıkta bayan dururken... saygı duyarım hayırlı akşamlar
Limonannesi Duyduklarıma rağmen illa bayan diye o doktoru secemezdim herkesin kendi tercihi hayırlı akşamlar