filialunae Nermins23 hayır iki kız 🌸 bak o iki çizgi kız oluyor 3d gerçi bu ultrason daha net ama kızların birine erkek demişlerdi o haftalarda aslında bariz kız olduğu belliymiş
Nermins23 filialunae Anladim🙂 ben aksini biliyordum ama o haftada cinsiyetlerini gostermelerine sevindim😍tesekkurler🌼
filialunae zeynepsi erkek canım bu da sanki ya ilk attığın yatay gibi belki kızdır dedim ama ikinci de yukarı açılı çıkmış erkek gibi
filialunae zeynepsi yaa hayırlısı olsun canım bir erkek vardı senin dimi 🥲 ben 2 kız doğurucam değişelim jdjdjdns 🤣 ama ben yine de emin olamadım paralel çizgiler de var gibi pipi sanılan yer başka şey olabilir kaç haftalık bu usgler benim 16da sonra 2 kıza döndü. 16ya kadar birine erkek diyorlardı
zeynepsi filialunae ayy keşke olsa öyle bi şeyy😂🤣 ya erkek değişmez dedi ama inşallah yanılıyordur ya, imkansız belki ama bi ihtimal benimki de değişir belki ya😂 senin usg ye bakabilir miyim canım, kesin erkek mi diyolardı 16 dan öncesine kadar
filialunae zeynepsi kısmet artık ☺️🙏🏼 benim baya ikisi de kız olduğu belliymiş aslında şu çizgilere bak yatay iki çizgi. Üstteki B bebeğe erkek olabilir demişti bir doktor. Bir tanesi de kız gibi ama orası biraz ödemli erkek de olabilir demişti. Demek kızmış minnoşum 🤣 diğer haftalarda seninkiyle karşılaştırmak için baktım ama hiç iyi görüntü bulamadım
Simge_celen_ozyildiz_ filialunae diyorum ya ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum hurafeler bitmez ekşi aşerdim oğluşum olacak Allah’ın izniyle güya ekşi kız derler 😊
filialunae Simge_celen_ozyildiz_ Aa hadi yaa benim iki kız ben de hiç tatlı aşermemiştim hatta acı cin biberler var ya dönercilerdeki ekmek arasına koyup yiyordum tuzlayıp resmen sanki kana susamış vampir gibi yapıyordum o işi çok tuhaftı 🤣🤣
zeynepsi filialunae evet canım seninkinde çizgiler belli oluyor baya, ama sanırım benimki değişmicek gibi yukarı doğru duruyor çıkıntısı😔
filialunae zeynepsi evet öyle gibi olsun sağlıkla doğsun da hayırlısı böyleymiş ben de ilkte aynı cinsiyet görünce içim bi buruldu ama yapacak bir şey yok 🤷🏼♀️🥲🥰🥰