Ayce09 mavitrn kız gibi çıkıntısı düz burda cinsel organı belli değil ki nubu belli sadece oda düze kaçıyo gibi geldi
PrensinibekleyenAnnee filialunae canım banada bakarmısın ikisi bir gün arayla  
filialunae Nrdntsnn oy maşallah evet artık bellidir iyice bu haftalardaki kesin oluyor bana da 12 de önce erkek sonra kız dediler senin haftalarda öyle kaldı 😃 sağlıkla kucağına al inşallah 😘
mavitrn filialunae %80 kız dedi ama ayrıntılı ultrasonu bekleyelim dedi herhalde ayrıntıda artık netleşir ☺️
filialunae mavitrn Son attığın görselde bariz kız canım nasıl tereddüt etmiş anlamadım 😀 hayırlısı ile sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏼😘
Simge_celen_ozyildiz_ Zilansnc01 ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek anne karnında erken oluşurmuş kız daha geç olurmuş ki benimde ultrosan da öyleydi 😊
filialunae Simge_celen_ozyildiz_ valla benim minnoş ikiz kızlarım daha 10+5 teyken kukuşkoları belliydi 😁😁🍒🍒
Simge_celen_ozyildiz_ filialunae diyorum ya ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum hurafeler bitmez ekşi aşerdim oğluşum olacak Allah’ın izniyle güya ekşi kız derler 😊
filialunae zeynepsi erkek canım bu da sanki ya ilk attığın yatay gibi belki kızdır dedim ama ikinci de yukarı açılı çıkmış erkek gibi
Nermins23 filialunae Ya ne guzel 10 haftada cinsiyeti gorunmus. Ben de insAllah yarin gidicem 10+2 bakalim insAllah gorunur🙏. Sizde erkek mi?
filialunae Nermins23 hayır iki kız 🌸 bak o iki çizgi kız oluyor 3d gerçi bu ultrason daha net ama kızların birine erkek demişlerdi o haftalarda aslında bariz kız olduğu belliymiş