cokkasmabeabi FatmaDkmts magnezyum bazen iki içiyorum ama kramp değil ya değişik bir ağrı geçirmiyor göbek uyutmuyor beni onu rahat bi yere koyamıyorum 😂😂😂
FatmaDkmts cokkasmabeabi 😂onun için de ben bacağımin arasına yada altına yastık koyuyorum biraz daha rahat koyuyorum göbeğimi
cokkasmabeabi EmineTarik amaaaa 😬😬 sağlıcakla gelsin yavrularım zor gerçekten. Eşim de diyor ki uykusuz günlere hazırlık bunlar 🤪
cokkasmabeabi Egeminannesi ben de oğlanı bekliyorum uyansın da belki onu uyutmaya çalışırken uyurum diye öyle de oluyor 🥺
Leyley 29+5 gün bugün. Ama 2 hafta önde gidiyor. İlk defa bugün bebek alt karnıma geldi ve tekmeliyor sürekli kasıklarımı. Aynı durumları yaşayan var mı ?
cokkasmabeabi melekmommm kesinlikle göbekten. Koyacak yer bulamıyoruz😂😂 şu geceler olmasa çok rahatım da. Kalkıp iş yapayım bari diyorum sonra gece gece napıcan diyip az daha dönüyorum
cokkasmabeabi Egeminannesi 😂😂 maşaAllah Allah devamını getirsin. Ben yine tam uyucam her şey oldu en son oğlanın yanında yattım uyudum 😁
Kelebekk18 25 haftalik olanlar kizlar bebisleriniz cok hareket ediyor mu ben pek hissetmiyorum 1 haftadır bi sıkıntı mı var acaba
cokkasmabeabi Kelebekk18 kilonuz var mıydı? Ya da gün içinde çok mu aktifsiniz bazen o sebeplerle fazla hissedilmiyor ama 20den sonra çok rahat hissetmeye başladım ben 17 18 gibi başlamıştı zaten harekete
Haticealp Kelebekk18 1 hafta kurban bayramında çok yoruldum hep kasiklarima vuruyordu ama çokta net hissetmiyordum 3 4 gündür baya dinlendim ve kıpır kıpır hatta dün aksam o kadar sert vurdu ki uykumdan uyandim yorgunsaniz o zaman harekette etmiyor
EmineTarik Kelebekk18 birisinin kolunu resmen görüyorum gerdire gerdire hareket ediyor 😅 diğeri günde iki kez hareket etse heh iyi şükür diyorum yani aynı karında bile farklılar 🥰
Kelebekk18 Haticealp fazla aktif bi hareketli hayatım yok aslında bir hafta önce bende hissediyodum hareketleri bilmiyorum inşallah herşey yolundadır pazartesi doktora gitcem