Drsnbyfatma Kızlar normalde gece yatarken alıyorum dün unutmuşum sabah kahvaltıdan sonra içtim içmez olaydım içim dışıma çıktı öğürmekten 18 +2 yim bu arada bebeğim iyidir inşallah kızlar bu ilacı kullanmasam ne olur 😕sizde yaşadınız mı bunu 🙏🏻
Merveayhan Drsnbyfatma bende nefret ediyorum o ilaçtan zulüm gibi geliyor içerken çoğunlukla çıkarıyorum yediklerimi ilacı içince ben sordum doktora içince midem bulanıyor falan diye düzenli icemesen bile içmeyi bırakma demişti bana
Nida39 Drsnbyfatma içme onun yerine balık yağı iç ben decavit icemiyorum doktorum bana balık hapi verdi OMEGA Royal adı onu kullanabilirsin onun yerine oda vitamin
Efuli53 Drsnbyfatma doktoruna söyle özel bi hap yazsn sana bn içmiyorum onu bana ocean balık yagı verdi doktorum ücretli ama olsn en azından tiksinmeden içiyorum
Drsnbyfatma Sibelemre ben sabah aldığımda illa böyle oluyor canm dün gece Almayı da umuttum fena yaptı yine 😕
NejlaSrc Bende gece yatmadan önce içiyordum sebebi o mu bilmiyorum çok baş ağrım oldu onu içmeye başlayınca bende kestim iki gündür içmiyorum zararrı varmıdır bilmiyorum🤔
NisanEmir Sabah uyandığında ac karnına ic biraz bekle mide emsin onu ben bu şekilde hiç zorlanmıyorum icerken
Gzddlk Nida39 canım bende regemesis kullanmıyorum. İçeriği Omega-3, Folik asit, diğer vitamin ve mineral ihtiyacını karşılıyormuş decaviti de içmem gerek mi ?
Yenianne10 Krispiim16 vitamin ilaci canim dogum yaptiktan sonra kirkin cikana kadar kullanman gerekiyor
Gzddlk Nida39 regenesis kullanıyorum olacaktı kullanmıyorum yazmışım:)decaviti kullanmıyorum doktora sorayım kullan derse öyle kullanmaya başlarım dedim
SevgiTkn Drsnbyfatma Canım bende kullanıyorum bende de öyle bir etki yapmadı. Hatta şöyle bir durum var. Ben sağlık ocağından alıyorum ilacımı. Decavit artık gelmeyecekmiş onun yerine Monovit D3 diye bi ilaç verdiler bu da vitamin ama günde bikere ağza 5 damla damlatılacak şekilde kullanmaya başlayacam. Doktoruma sordum oda kullanabilirsin dedi.