Eda_argnn Seydoss benim özel sigortam var sadece muayenede 15 TL ödüyorum ,ama normalde muayenesi 700 TL
Eda_argnn Seydoss benim sigortam olduğu için 15 TL ödüyorum sadece , ama normalde muayene 700 TL diye biliyorum 🌸
sedaaktas18_ Tubii00 evet ben aslında medikal palace gidiyordum ama orayı bıraktım. Çok güzel ilgileniyor Özlem hanım
yesimunluturk Buglemege gayet ilgili bir doktor hiç bir şekilde tersleme vs yapmaz içeri girdiğin an seni direk güler yüzle karşılıyor
Babyakca2891 Er_se_azelyaisik şükür vallahi herkes memleketlisini buldu hangi hastaneye gidiyorsun ben ada hastanesi uğur çobanoğluna gidiyorum 😁
Buglemege yesimunluturk yaa bende avicennada başka doktora gidiyorum da 2 dk bakıyor tansiyon ölçmüyo kilo bakmıyo çok içime sinmiyo sanki
Bsraydnn aysh_23 ben ilk kanamam olduğu zaman ona gitmiştim çok sakin bi kadın ama çok iyi Türkçesi yok anlaşamadık sanki pek o yüzden medicine a gidiyorum artık
Serpilinumudu Tugceakcicek şu anlık muayenelerden memnunum doğumda da inşallah memnun kalırım siz kaç haftalıksınız
Bskrts Umutunelifi93 bu ay ilk defa Nihan hanıma gittim orada doğum yapmayı düşünüyorum bende çok tatlı biri 🥰