Kalbimmmmm Kubdoyil-1 Kubdoyil-1 doktorunuz nasıl acana benim biraz riskli gebeliğim var doğumuda özelde yapmak istiyorum ama doktor seçemiyorum burçine gitmiştim pek memnun kalmadım çok ilgisizdi
HnfeShn Goksu_argum_1 Kuzenim de o doktorda doğum yaptı çok memnun hala çok kalabalık mı hastaları çok mı muayene ücreti ne olmuş
Goksu_argum_1 HnfeShn aynen baya kalabalık her gittiğimizde baya bekliyoruz daha boş göremedik kapısının önünü muayene ücreti 600 TL nst de 75tl
Goksu_argum_1 Ebraz baya erken olmuş sanki ben 35.haftadan sonrası iptal sıcaklık ayak şişmesi mahvetti beni halada ayni
HnfeShn Ebraz 23+2 beni de sıcaklar bunaltıyo onun dışında bir şey yok çok şükür balayı zamanlarındayım😂
bi_de_bayil_istiyosan Busrapala hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun birde doğum ücretleri hakkında bilgi aldın mı ?
Umaybuke cokkasmabeabi doktor tavsiyesi verebilir misiniz ? Ben de ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum
Ebraz Goksu_argum_1 çok aşırı aşırı bir şişme yok ayağımda ama var yanii belli eski ayaklarım gibi değil bide gece ellerimde şişiyor uyuşuyor o tuhaf
Goksu_argum_1 Ebraz benimde o oluyo normal yani şuan soğutmayı bekliyorum son haftalar şu şuşliklerden kurtulmak için çok zorluyolar
imren_melinarya Ebraz canim tansiyon olabilir preeklampside oyle basliyor dikkat edin bende 29+4 um ama odem sislik vs yok sadece yaniyorum cok sick