yesimunluturk Yenibirannee ben memnunum hastanedende doktorumdanda tedavi ile oldu benim bebeğim uzun zamandır nagihan hanıma gidiyorum yani tavsiye ederim
betulbeyaz Yenibirannee Eda_argnn ben de Medicana Bursa Okan Özden’e gidiyorum 28+4 yolumuz yarıdan az🥹
Hsrt80 İkiz hamileliğim normalde İstanbul Ataşehir Medicana Sibel zorbas ama ekstira Ümraniye devlet hastanesi perinotoloji takibindayim
feyzcvs Fik hangi doktora gidiyorsunuz? Bir de devlet hastanesinde randevu sistemi nasıl ilerliyor ben hiç sıra bulamıyorum
Gldnzylmz Fik aaa bende hem beykoz devlete yasin beye hemde medistate kavacıkta oya gökmene gidiyorum
erkekmamy Welcometomylife doruk Hastanesi hangisi canım benim doktorum da yıldırım doruğa geçiş yaptı hastane nasıl bilgi verir misin 🥰
alparslangur ikibebisim bu arada memnun musunuz doktorunuzdan ben çok iyi şeyler duymadım hakkında aynı hastanedeki shahla hanım daha iyiymiş😊
miyasekubra Haciosmaninannesi Merhaba hangi doktor acaba doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı bende bundan sonra Rengin hanıma takipli olacam inşallah☺️
HnfeShn Goksu_argum_1 Kuzenim de o doktorda doğum yaptı çok memnun hala çok kalabalık mı hastaları çok mı muayene ücreti ne olmuş
OzlemSerkanDuru Goksu_argum_1 Bende bu ay baslayacagim Nehir Hanima dogum psikologumun tavsiyesi ile :)