Pinklove Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz yazın, aynı doktora aynı hastaneye gidenler tanışsın.😁 Rusyada olan varsa söylesin belki aynı hastaneye gidiyoruz 😃
Suheda123- esnyz14 aynı şehirdeyiZ Hastane ve doktor arayışındayım 🥺memnun kaldınız mı doktorunuzdan ve ücretleri nasıl
nimetkoc esnyz14 bende gulay hanima gidiyorum 😍 kimse yoktur ya oyle bi bakiyim dedim ilk postta sizi gordum sasirdim 😅 canim gulay hocam 🌸
Freckles Burnumageliyoduslkmsn sadece Sevinç hoca iyi diğerleri hepsi çok kötü davranıyor. Ben de tahlillerim için devlete Farabiye gidiyorum, yaşasın Sevinç hoca 🤍
NewMom__ aysh_23 hahahah bende aynı şeyi düşünüyordum ama aynı hastaneye gidiyormuşuz😂 bende Matanat Hanıma gidiyorum
Bsraydnn aysh_23 ben ilk kanamam olduğu zaman ona gitmiştim çok sakin bi kadın ama çok iyi Türkçesi yok anlaşamadık sanki pek o yüzden medicine a gidiyorum artık
Ozlem-BRT aysh_23 bende oraya gittim ilk gebeliğimde.Mehriban hanım yaptırdı doğumumu çok güleryüzlü sevecen bir doktordur
Bsr37 NewMom__ ben mehriban hanıma gidiyorum da sizin doktorunuz nasıl fiyatları konuştunuz mu bide 6 bin sezaryen demislerdi şimdi zam geldimi Bilmiyorum da
merrvve4 Yenibirannee selam 😊 bende aynı hastanedeyim Çiğdem hanıma gidiyorum sanırım sende aynı doktordasın
Meyra32 yesimunluturk merhaba rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah bende negahan hanıma gidiyorum benimde 2haftam var☺️
betulbeyaz Yenibirannee Eda_argnn ben de Medicana Bursa Okan Özden’e gidiyorum 28+4 yolumuz yarıdan az🥹