Suhedymn Kızlar ben doğumdan sonra doğal yolla korunmayı düşünüyorum ama sut korumuyor falan diyen var nasıl koruncaz kizzz deri altı istemiyorum spiral eşim istemiyor ilacda ben istemiyorum napcazzz
Mustafayigitvebeytugannesi Suhedymn sütun koruduğunu sanıp ayriyeten geri çekilme ile de korunurken ikinci oğlum 8 aylıkken üçüncüye hamile kalma şoku 😅 en iyi korunma yöntemi ilişkiye girmemek 😂 üç oğlum var hepsi birbirinden canavar durmuyolar bu yüzden bayadir annemde kalıyorum ve bu sayede korunuyorum 🥴😅😅😅
Beyzanrrr ___5 evet yaa nasıl koruncaz doğumdan sonra spral de çok kesin sonuç veren birşey değil çok var hamile.kalan
Hazalaskin Mustafayigitvebeytugannesi çok tatlısın ben bir kız bebek (Allah var kızım usludur) çok sıkıldım allah yardımcın olsun 😬
___5 Suhedymn prezervatif ya da doğum kontrol ilacı ya da sipral gerçi kesin olmaz diye bi şey de söz konusu değil sanırım
Mustafayigitvebeytugannesi Esra_Omer_21 kız biz hem prezervatif hem geri cekilmeyle anca 8 ay korunabildim 😂😂 millete bak 2 3 yıl korunuyor maşallah 🤩🌺
aleeyllz12 Esra_Omer_21 kız 2 yıl nasıl korundun geri çekilme ile kurban olayım ilk aydan hamile kaldım ıdmaımffomsdokf
AylaMete Etrafımda süt koruyor sanıp ilk bebeklerinin ardından hemen hamile kalanlar çok var. Net korumuyor yani tamamen hurafe
Mustafayigitvebeytugannesi AylaMete ben acaba senin etrafında olabilir miyim bu tuzağa bende düştüm şuan 3 erkek annesiyim 😂
Tugraseda Suhedymn aylık veya 3 aylık iğneler var onları yaptırın. Süt korur kelimesine sakın aldanmayın burda bebeği 2 aylıkken hamile kalanlar var. Baştan önleminizi sağlam alın bende hap alırım diye düşünüyorum napim
tomurcukannesi Suhedymn internete yazsanız bile sütün korumadığını görürsünüz diye düşünüyorum. Çocuk istemiyosanız ve diğer korunma yöntemlerini istemiyorsanız, prezervatif kullanmak zorundasınz. Ne süt nede geri çekilme bir korunma yöntemi değildir..