Seyma5050 HaticeNur16 valla bende artık yanımda olanın yanındayım ona karar verdim herkese kendimizden daha fazla değer veriyoruz
HaticeNur16 Seyma5050 aynen öyle o yüzden en çok kendimi seviyorum artık özüme döndüm gençleştim resmen bu kadar mı farkeder 😁
HaticeNur16 Seyma5050 kız dışarı çıktım eşim test almaya gitti ben arabadayım yanında bakamıyom gidince girdim şimdi 😁
Seyma5050 Ruveyda35- aynen gelip Napacan buraya sıkılırsın napıyon iyi denize giriyon mu 😂benim yerime de gir
Ruveyda35- Seyma5050 ya yakın olunca insan gidesi gelmiyo😂bi kere giffik hevesim geçti tuzlu su yakiyo us😃
Ruveyda35- Seyma5050 ha evet onu cok yaparız 😂 zaten en cok yapilcak sey o cigdem diyorlar burda tabi
Seyma5050 Ruveyda35- valla çok şanslısınız ya bizde hiçbir şey yok aktivite olarak da çok sıkıcı yani
Ruveyda35- Seyma5050 doğru canim bizde diyoz en kotu sahile gidelim cay demleyip gideriz hem güzel hem kolay
Ruveyda35- Seyma5050 aynen canim calisiyodum da evlendgm icin cikmak zorunda kaldım iste geri is bulamadim hamile kaldim zaten dedim isi boşver sonrs bebegi kaybettm ise girim dedim ama tekrar anne olma istefi daha fazla tabii