Seyma5050 HaticeNur16 gelmiyon mu hiç buralara gezmeye felan yada gelirsen birgün Kapadokya’ya misafirim olursun 🥰
HaticeNur16 Seyma5050 ay ne kadar çok istediğimi bilemezsin bi Nevşehir bi Mardin balayı yapacaktık orada güya ama işte kısmet olmadı durumlar elvermedi inşallah birgün nasip olur aynı şekilde 💕 sizle tanışmayı isterdim
Seyma5050 Ruveyda35- ayy İzmir en çok görmek istediğim şehirlerden çok seviyorum ya 😊Nerde yaşamak istersin diye sorsalar İzmir Alaçatı derim yada Karadeniz
Ruveyda35- Seyma5050 ya gerçekten mi gel gezdiriyim seni bi gün canim alacatida yaşanmaz orssi gezmelik sadece😂
Seyma5050 Ruveyda35- televizyonda en çok orayı sevdim 😀hayranıyım gerçekten Denizli memlekette yaşayacan valla bizim burda hiçbirşey yok bir sürü turist geliyor taşı kayayı geziyor o kadar parayı veripte bizim buradakiler dalga geçerler devamlı 😂😂
HaticeNur16 Ruveyda35- şu sıralar arınma dönemindeyim sanki hayatımdan o kadar çok insan çıkardım ki yani onlardan daha samimi geliyorsunuz
Ruveyda35- Seyma5050 😂😂ya evet bende deniz cok seviyorum valla ic Anadolu’da ondan yasamak istememistm
HaticeNur16 Seyma5050 ay kız geçenlerde sosyal medyada gördüm balayına giden çift odada zehirlenmiş çok üzülmüştüm ve korkmuştum ya
Seyma5050 HaticeNur16 valla bende artık yanımda olanın yanındayım ona karar verdim herkese kendimizden daha fazla değer veriyoruz
Seyma5050 Ruveyda35- aynen gelip Napacan buraya sıkılırsın napıyon iyi denize giriyon mu 😂benim yerime de gir