Seyma5050 HaticeNur16 valla bacım adet olmadım aynı beklemedeyim 😕erken gebelik testi aldım az önce yaptım negatif bişey yok
Seyma5050 HaticeNur16 aynen bacım napalım hayırlısı olsun 🥰ama bi adet olsaydık iyiydi. İlk defa böyle oldum adetim böyle gecikti adet belirtisi de yok çok iyiyim yani normalde bi akıntım felan olur karnım şişkin olur ve ağrır hiçbiri yok
HaticeNur16 Seyma5050 içme bişey güzelim bekle vücut fıtratına uygun çalışsın izin verelim biraz daha stres yapmayalım bekleyelim bende bekliyorum daha kana bile gitmedim o silik testten sonrakiler negatif çıktı ama bekliyorum
Ruveyda35- Bende baya hastayim grip yani antibiyotik iciyorum da adet olmak icin bissybyapmiycam kendiliginden olmasini bekleyelim bence
Seyma5050 Ruveyda35- bilmiyorum ki valla bende içeyim diyorum böyle beklenmez ki ama vücudun döngüsü bozuluyor 😕
Seyma5050 HaticeNur16 niye böyle oldukki anlamadım öyle bi streste yapmadım zaten bayram vardı kurbandı gezmeydi düşünmedim yani
Seyma5050 HaticeNur16 bekleyelim canım benim olsaydı çıkmazmıydı. Valla hergün araştırıyorum devamlı yorumları okuyorum böyle bizim gibi negatif olup 6-7gün sonra veya 9-10 gün sonra pozitif olanlar var onları görünce umutlanıyorum
Ruveyda35- İcince tam tersi canim kendiiliginden olmayan biseyi olmasi icin zorluyoruz normak bence ben dogum yaptim kurtaj oldum bu ikinci adet dongum normal diye düşünüyorum gecikmesi ilki de farklıydı mesela coktu uzun suemustu falan
Seyma5050 Ruveyda35- doğru canım bekleyeyim ozaman öbür aya yumurtlamayı nasıl ayarlıcaz ki ozaman 😕 seninki normal ozaman düzene girmeye çalışıyor benim hiç böyle gecikmemişti sadece bazen 1 gün erken 1 gün geç olurdım