HaticeNur16 Ruveyda35- benimde yok kaç gündür özellikle akşamları kasıklarım ağrıyor aha başladı diyorum gelmiyor
HaticeNur16 Seyma5050 yok ya üzülmekten değil de yani çok fazla değerlendiremedik aslında o yüzden bi ihtimal dedim de muhtemelen yok ya
Papatya_00 Seyma5050 bendede böyle olmuştu şuan 4 aylık hamileyim 4.5 gün sonra tekrar yap sabah hamişsindir insllah canim 🥰
annesinin_kelebekleri Seyma5050 doğumdan 2 gün sonra ciğerleri gelişmemiş kalbinde sorun olduğunu söylediler. Ne durumdasınız belirtileriniz var mı
Seyma5050 annesinin_kelebekleri yaaa ayy baya büyümüş bende hep şey derdim 7 aylık doğsaydı belki yaşardı diye yaşayacak ömrü varsa alacak nefesi rabbim yaşatıyor demekki dünyaya gelmeyecekmiş canım. Çok büyük imtihandasın. Dayanması çok zor ben bile atlatamadım imtihan olduğundan ağlayamadım bile. Rabbim sana en güzelini nasip edecek inşAllah 🫶🏻
AleynaResul Seyma5050 gözüküyor hayalet bi çizgi ama çok yeni olabilir biraz beklemeni tavsiye ederim 😊
Seyma5050 AleynaResul yok kuzum bu testi yaptığım gün kan verdim negatif çıktı ertesi gün adet günümde yani test yaptım negatif çıktı şuan hala adet olmadım adetim 2 gün gecikti bekliyorum bakalım inşAllah geç döllenmedirde bebiş vardır 🤲🏻
50rbayvzz Seyma5050 adetim geçikmişti kan testi verdim banada tam bişey diyemeyiz dediler 1-2 hafta bekledim ultrasona gittiğimde öğrendim 6 haftalık hamile olduğumu. Galiba 2-3 haftalık olunca kanda düşük çıkıyo ve tam net bişey demiyolar
Seyma5050 HaticeNur16 valla bacım adet olmadım aynı beklemedeyim 😕erken gebelik testi aldım az önce yaptım negatif bişey yok