Seyma5050 Kızlar yarın adet günüm testi yptım 1-2 dakika sonra gölge gibi 2.çizgi çıktı görebilen varmı?
HaticeNur16 Seyma5050 var canım hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah bat aynıydı bizim galiba 3 gün kala yapmıştın sanırım bundan önce
Deletedmom_78 Seyma5050 selam benimde salı günü yağtığı. Test böyleydi 🥹🥹 betam da yüksek çıktı hadi inşallah acile gitte kan verr 🥹🥹🥹🥹
Dilara_erc1 Seyma5050 canim adetine bir gün kala yaptiysan cizgi daha belirgin olmasi gerek benim 8 gün vardi adetime erken gebelik testi yaptigimda ikinci cizgi belirgindi istersen emin olmak icin kan ver o daha icini rahatlatir🥰
Miracleee Seyma5050 var canım. Kan ver hemen. Bende bugün kan verdim yarın çıkacak. İnşallah güzel haberler alırız 🤲
Seyma5050 MelodyFairy MelodyFairy yarın adet günüm bekleyim diyorum bitane daha test var sabah yaparım ona göre giderim inşAllah :)
alparslangur Seyma5050 evet var gibi siz sabahı bekleyip tekrar yapın testi ona göre de kan verirsiniz😞
Seyma5050 mombarbie_ hemen bu çizgi belirdi inşAllah vardır bitane daha test var sabah yapıcam eğer yine çıkarsa kan vermeye gideceğim :)
Seyma5050 HaticeNur16 randevu aldım 3 te hastaneye gidecem bakalım inşAllah vardır :) normalde yarın gidiyim diyordum heyacandan duramıycam akşam eşimede söylemem lazım içinde tutmak çok zor :)
Seyma5050 HaticeNur16 inşAllah bitanem sende benim dualarımdasın 🤲🏻kanı verdim bakalım 4 buçuk gibi arıycam hastaneyi
Seyma5050 Deletedmom_78 selam canım sen ne zaman yaptın testi yani adetin geçince mi geçmeden önce mi