28+6, zorunlu sezaryen( plasenta previa)

acemianneex 38 son 14 gün doğum pozisyonu almış normal görünüyor şuan tabi son anda değişebiliyormuş🙏🏻

acemianneex 10 hafta 5 günlük oldu minik yavrum..umarım hepimiz sağlıkla mutlulukla alırız kucağımıza 😍

minikgirl23 hareket degilde pıtpıt oluyor sürekli her ultrasonda da uyanık bilemedim karnimin bir noktasi indi cikti indi çıktı mesela masaj yapmistim kalp carpintisi gibi seyler hissediyorum surekli ozellikle son 3 gündür bilmiyorum bagirsak hareketi degil ikisini ayirt edebilirim

Yarın tam 18 oluyoruzzz 🩵🙏🏼 zaman nasıl hızlı geçiyor nasıl endişelerim başladı nasıl olacak acaba 🥹

acemianneex 37+1 olduk 20 günümüz kaldı ama tabii normal doğum olacağı için miniğimiz ne zaman isterse o zaman 🌸🤍

Biz çok tazeyiz 5+5 günlük olduk🐣 Rabbim herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin🌸

acemianneex 34. Haftaya girdik normal doğum görünüyor ama her şey alttan muaynede belli olacak bekliyoruz 💪🏻

Bsrblr
    12+2 yken tahminde bulundu kız gibi dedi ama bidaki gelişinde belki olur daha erken dedi ama sadece tahmin de bulundu suanlik kız gibi duruyoruz 😌

Dicle_00 yeterli 27,28 de insanın iştahı çok açılıyor engel olamıyorsun 🤦🏻‍♀️😂