Melo-fndkc Estmom kız bacım 9 cm olana kadar kötü bi ağrı sancı neyim bi şey hissetmedin mi 😅 ay çiçek gibi doğurmuşsun MaşaAllah darısı başıma 🥹
Estmom Melo-fndkc amin inşallah sadece düzensiz kimi saat başı kimi 2-3 saatte bir adet sancısı gibi belden vuran ağrılarım oldu onun dışında hiç biriyim yoktu hastaneye oynayarak gittim hatta eşime de diyorum dondurma yiyip öyle gidelim o da dönüşte alırız dur bi kontrole gidelim de diyordu 😂😂
PrensinAnnesi61 Estmom Ay maşallah maşallahhh Allah bize de nasip etsin inşallah gözünüz aydınn hayırlı olsunn🥰😄
Benas Estmom ay ne güzel maşallah benm de ilk doğum korkuyorum çok hurma mı yemem lazım kolay olsun diye
Estmom Benas doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor doğruluk payını bilemem ama ben denedim bence en önemlisi egzersiz ben pilatesin çok faydasını gördüm
1996snl Benas ben de ilk doğumum olacak doktor 1.2 tane ye dedi suluya yap bol yürüyüş yap dedi hergün gögüsüne doğal zeytin yağı sür masaj yap en son sık görüşünü süt gelsin bırak dedi karnına şeyin yağı sür dedi bu dediklerimi yapmasan istediğin kadar hurma ye fayda etmez ddi canım
TuqbaArslan Estmom bu kadar şeye rağmen hala nasıl evd eklediniz hayret ederek okudum masallah 🤭🤭. 9 cm Bayaa ilerleme olmuş. 1. De insanlar daha Bi gozu kara oluyor. 2. De daha korku oluyor doktorum beni sürekli tembihliyor daha hızlı olucak evde doğurma aman hemen gel diye 😂😂
Estmom TuqbaArslan sanırım doğumun nasıl bişey olduğunu bilmediğimizden değdiğiniz gibi daha gözü kara oluyor insan
Ulvana Estmom Amin canım.Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah.❤️o🤲🏻 haftaları görmek banada nasib olsun sağlıkla gelsin bebişim
Zeze34 Maşallah subhanallah Allah ım bize de hayırlı kolay doğum nasip etsn, 37+5 olduk ismen dua edin zeynep adım. Rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırsın inşallah ❤️
Estmom Zeze34 amin inşallah Zeynep Hanım öncelikle size be Allah bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin inşallah
Masalada Estmom öncelikle hayırlı olsun rabim bağışlasın inşallah ♥️🥰🧿🧿ya benim suyum az bebek makat geliş doktor neden bana gün vermiyor ya suyun bitmesini mi bekliyorlar korkuyorum zaten🤦🏻♀️
Masalada Estmom öncelikle hayırlı olsun rabim bağışlasın inşallah ♥️🥰🧿🧿ya benim suyum az bebek makat geliş doktor neden bana gün vermiyor ya suyun bitmesini mi bekliyorlar korkuyorum zaten🤦🏻♀️