Kuztas Liya98 canım ovulaayon testi senin yumurtlama gösteriyor ikinci çizgi belirginlişince o günle ful ilişkiye gir 3 4gün iki çizgi çıkar senin yumurtlama dönemlerin o zamanlarda ilişkiyi boş geçirme ben ovulasyon testi ile hamile kaldım benim yumurtlama günüm adet bittikten hemen sonraydı
Liya98 Kuztas canim inanki bu ay ovulasyon yaptim ilk kez pik cok cok koyudu 2gün boyunca ama yinede olmadi bence stress ondan olmuyor bu ay salcam 😂 bakalim o zmn olur belki
Kuztas Liya98 canım bak benim adet napyaca umarım ya soğuk suya sokuyorum o zman geçiyor ama yükseğe kaldırım bakalım bunu bilmiyordum
Kuztas Liya98 zaten kafana çok takmayacaksın takmadığın zaman oluyor ben ilk denedim olmadı doktora gittim hiç bir sorun yok dedi sonra aman olursa olur dedim spora yazıldım kafamı dağıttım o ay hamile kaldım 🥰inşallaj kısa zamanda olur saglıklı bir gebelikle olur
Liya98 Mavilisa aynen canim ya ama insan zamanla bikiylr basta cok heycan yapiyor insan ama gercekten bu ay salicam bosuna stress yapiyorum
Busra5454b Arkadaşlar yumurtlama olduğunu düşünmüştüm en yukardaki testte, hatta o gün ve öncesinde akıntım ve kasik ağrım vardı ancak iki gündür test belirgin çıkıyor sizce neden olabilir
Patito__ Busra5454b bazen iki yumurta buyuyebiliyor ayri zamanlarda catliyor ondan olablir, pco varsa lh hormonu yuksekse ondn bole dengesiz cikabilir