TubaGokhan Liya98 9 haftalık hamileyim bende canım. 10 ay olmadı sonra rahim filmi çekildim o ay bide ovulasyon testi yaptım oldu şükür 😊
Seda020921 Liya98 bendeki durum yine test yaptım aşırı koyu artk zten yarın doktora cıkıcam bakalım bebiş iyimi saglıklı bir gebelikmi inşallah salıklıdır❤️ Allahım sanada en yakın zamansa nasip etsın kuzum❤️❤️
Mavi-koltuk Liya98 pardon canım ya türkiye zannettim o zaman tez vakitte pozitif sonuç alırsın inşallah 💖
Seda020921 Liya98 mide blantısı aşırı akıntı başkada bi belirtim yoktu kuzum bide çok erken oğrendim şaşirdim açıkçası beklemiyordum bu ay❤️
TubaGokhan Liya98 takip ettiğim için 3 haftalıkken öğrendim o zamanlar belirtim yoktu ilerde olur dedim hala yok 😅 hiç hamile gibi değilim bulantım igrenme halsizlik uykusuzluk ağrı sancı maşallah valla hiç birşeyim yok 😅
Liya98 Seda020921 adet olmadim daha sulu akintim ve gögüslerimin ucu agriyor hayirlisi yaa yarin randevu alicam bakalimm
Kuztas Liya98 canım bak benim adet napyaca umarım ya soğuk suya sokuyorum o zman geçiyor ama yükseğe kaldırım bakalım bunu bilmiyordum
Mavilisa Liya98 her regl oldugumuzda kurduğumuz cümle, yumurtlamadan sonra ay şu testi alam, dur kaset testte alam 😂😂
Liya98 Mavilisa aynen canim ya ama insan zamanla bikiylr basta cok heycan yapiyor insan ama gercekten bu ay salicam bosuna stress yapiyorum