Menekshe Salam mən azəriyəm menim de adetim 3 gün gecikdi.Amma dünən de bu gün de test etdim negativ çıxdı.Birinci hamileliyim uğursuz sonlanmisdi deyə yeniden hamile qalmaq üçün çox düşünürəm.İndi sevinməyə de qorxuram.
Melek_sahn5758 Arkadaşlar öncelikle meraba ben Eylül’ün 17 sinde adet oldum ve bugün ekimin 27 si 10 gün gecikti adetim tam adetimin 4 . Günü idarar testi yaptım sonuç negatif ve bugün 10. Günü ve yine yaptım sabah ilk idrarla sonuc yine negatif kan testi vermeye gidicem açıkçası ama korkuyorum yorumlar azda olsa beni umitlendirdi ama geçen ayda 7 gün gecikti ve sonra adet oldum yine olurum diye açıkçası sabırsız davranmak ve kendimi üzmek istemiyorum ama piskolojikmi bilmiyorum hamileymisim gibi hisediyorum bazen aniden karnımın sol kısmına ağrı vuryor ve saniyelik hemen geçiyor göğüs uçlarım acıyor karnimda gerilme var çok üşüyorum idrara çok sık cikiyorim aseriyomus gibi oluyorum 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadim gebeliği tabiki çok istiyorum bana yardımcı olun ne yapmalıyım he bide karnimda kıpırtılar var gibi hisediyorum sizce hamile olabilir miyim varsa kanda cikarmi geç döllenme olmuş olabilirmi birde bu ay özelikle daha dikkatli ve özenli çalıştık yardımcı olun lütfen çok sinirlerim bozuldu cesaret edemiyorum kan vereyimi biraz daha bekliyeyimi😤😤😤😤😤 doktora gittiğimde eşimde ve bende bir sorun olmadığını söyledi
Ebrar3435 Fatoss994 Bende reglimdan 9gun geçti gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün kan testi yaptırdım sonuç 7330,34çıktı
Elifnisa Merhaba kızlar 13 agusts son adet tarihim. Daha adet olmadım farklı aralıklarla 4 kez test yaptım erken gebelik testi de yaptım ama negatif çıktı hepsi. Dayanamayıp bu sabah tekrar test yaptım Bu sefer POZİTİF çıktı. Ben anlamadım bu işten bişey. Hamile miyim??
Gulyigit Merhaba kizlar adetime 8 gün var 2 haftadır sağ kasığım agriyor son 3 gündür belirtiler gitti hafif hafif ağrılarım oluyor kolumu kaldirdigimda özellikle karnimdan bir şey düşecek gibi oluyor kan testi yaptırdım ama negatif çıktı bide karnım hamileymisim gibi çok sis nolur yardımcı olun hamişleer :(
elfakyaz3 CansuDemir şuan seninlr aynı durumdayım canım reglim hiç böyle gecikmezdi. 14.gün test yaptım negatifti umudumu kaybettim adet söktürücü içmeme ragmen hastalanmadım hâla son adet tarihim 16 ekim sen hesap et 😏😂😂
Meyra87 Merhaba aranıza yeni katıldım Kızlar lütfen fikir verin son adetim 4 ekim 7kasımda adet olmam gerekiyordu ama tam gününde bir kaç damla kahverengi lekelenme oldu ve sökülecem sandım ama bir kaç damla sonra kesildi lekelenme den bu güne kadar hiç adet olmadım testler negatif yanılma payı varmı acaba
Akasya1Asya Merhaba hanımlar ben yeni katıldım aranıza ve bir sorum olacaktı sat 15kasım 1aralıkta yumurtlama gördüm cift cizgi olarak ogün ilişkim oldu ve bir gün sonra catlama gördüm o günde ilşkim oldu ogünden beri belim ve kasıklarım cok agrı olusturdu suan adet olacakmısım gibi agrım devam ediyor ve karnımda segirmeler yasıyorum bugun test yaptım bariz negatifti tek cizgi. Agrılarım sag kasıgıma girip cıkıyor ve bugun wcde idrardann sonra bir damla fazla degil peceteyle silerken kahverengi akıntı gördüm dahada birsey gelmedi adetime 2 gün kaldı böyle olup hamile kalan yada bir fikri yardımcı olacak kmse varmı ben 10 aydır deniyorum bu 11. Ayım lütfen yardım edin
Nalyan Uykusuz acaba sonucunuz ne oldu,bende 43 yaşındayım adetım 6 gün gecıktı ,idrar testi yaptım negatif çıktı,hala adet gormedım 7 günüm bugun,bende korkuyorum menopoza mı giriyorum diye,lütfen cvp yazın
Umudumsunnn Merhaba arkadaşlar size sorum var benim gibi olan varmı 2 hafta oldu adetim gecikti hiç bu kadar gecikmezdi evet düzensizdi ama bu kadar çok gecikmezdi 4 defa farklı markalarda test alıp yaptım ilk silik çıktı diğerleri negatif çıktı hastaneye gidip acilde küçük yer olduğu için kan testi değil idrar testi yaptıklarını söylediler onuda yaptım ama oda negatif şuan bir kaç gündür sırtım çok ağrıyor çok halsizim duygusal çöküntüdeyim kasıklarımda ağrılarda var sizce hamile olabilirmiyim şuan hamile olmak istemiyorum yanlışlıkla eşimle olurken az birşey kaçtı pazartesi kanda vercem ama kendimi hamile gibi hissediyorum