hasgulezo Merhaba kızlar adetim 7 gün geçti belim ağrıyor ve 10 gündür böyle ağrım var. Evde test yapıyorum negatif ve çok strese girdim artık . Sizce ne yapmalıyım
hasgulezo 7 aylık evliyim korunmasız ilişkimiz . Adet takvimi kullanıyorum en fazla bir gün geçer di . Belim 10 gündür ağrıyor . Göğüslerim şiş ve damarları çok belirgin . Adetime 5 gün kala kan testi yaptım negatif . Ve 3 kez se evde test yaptım bugün dahil olmak üzere negatif . Evet çok stres yapıyorum . Lütfen yardım edin ne yapmalıyım . 7 gün oldu adetim gecikti. Çok istiyorum
Tugbaveysel hasgulezo Ben 1 yok her ay stresli bir şekilde bekledm en son umudumu kestim hayta adetim 15 gün geçti ben değil kan evde test bile yapmadm yoktur diyip sonra bi arkadşmn zoruyla gittim diğer gün sonuca gittiğimde beta aşırı yükselmş hayırlı olsun dediler ben şok geçrdm ama hiç beklemiyordum sonra kendi kadın doğum doktoruma gittim ordada bir şok daha geçirip ikizlerimi öğrendim rabbim sanada güzel haberler getirsin🤲🏻
Tugbaveysel Adet sancılarını ben aynısını birebir yaşadım belkide o yüzden çok umutlanmadım ama göğsümde aşırı şişmişti
hasgulezo Tugbaveysel korkuyorum virüsten dolayı da çıksmıyorum evden . Evde testlerde çıkmaması kesin hamile olmadığım anlamına gelmiyor yani
Bsraylmzz Fatoss994 bende oyleyim malasef bugun 10 gunum adetimin gecikmesinde uc kez test yptim cikmadi sonradan kizardi kan verdim yine nagatif hamile olsaydim 5 +4 haftalik olucakti😔
hasgulezo Ve kızlar kan tahlili yaptım maalesef negatif ve eve geldiğim de regli oldum şansıma 🤪çok sitresli çok uzun bi süreç bu . Allah yardımcımız olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Sselver34 Merhabalar adetim geçen ay 17 sinde oldu bitti ondan bi on beş gün sonra benden çok koyu küçük leke geldi. Üç gün boyunca kahverengi akıntım oldu üçüncü gün sonunda tekrar çamur gibi koyu leke geldi bitti. Bu ay 6 gün gecikiyorum. İdrar Test yaptım negatif çıktı. Belirtilerde var fakat adet belirtileri olabilir diyorum. Çok istiyorum bebeğimiz olmasını en fazla iki üç gün gecikirdim
Sselver34 Adetten beş gün önce lekeye güvenerek test yaptım Kandada idrarda da negatif çıkmıştı. İki kere sabah bulantımda istifra ettim. Daha önce hiç ama hiç adetten önce istifra etmezdim.
Sselver34 Oyashn silik gibi çıkan testin buharlaşmasından kaynaklı oluyormuş benimde tıpkı sizin gibi oldu çok sevindim ama tekrar yaptım hiç çizgi yoktu. Kanda negatif çıkmıştı. Ama adetime de daha 6 gün vardı yaptığımda şimdi ise 6 gün gecikiyorum. Szin sonuç nedir acaba ?
Aysen1996 HilalSahinoglu şuan benim yapmak istediğim …🤭 benim de 26 Mart eşimin Doğum günü hayalim ona böyle güzel bi hediye verebilmek ama en son 21 Mart’ta idrarla gebelik testi yaptım negatifti malesef hala adet olmadım bekliyorum
Uykusuz Merhaba En son şubatın 22 sinde regli oldum 11 gün günüm gecti en çok 5 gun gecmisti 2 kere idrar testi yaptim bir 5 gun gecince birde 8 gunde negatif cikti.testin biri erken testlerden yaşım 44 menopoza mı i giriyorum acaba kan testi icin hastaneye gitmeye korkuyorum ne yapmam lazım
Nalyan Uykusuz acaba sonucunuz ne oldu,bende 43 yaşındayım adetım 6 gün gecıktı ,idrar testi yaptım negatif çıktı,hala adet gormedım 7 günüm bugun,bende korkuyorum menopoza mı giriyorum diye,lütfen cvp yazın
Ayti_C_ Fatoss994 canim benim adetimde 3 gun kecdi yine negatif cikiyordu ertesi gun anneeedde bir daha yapdim cok silik cikdi soke anneme aoyliyorum yalnis daha dun yaldim bisi cikmadi. Bence sende beklemelisin birazcik
Cansel889 Kizlar bana yardimci olun ben 8 ocakta dusuk yasadim ikinci cocumu 11+3 haftalik ve 15 subata regil oldum ve 20 subatan itibaren yine yeniden cocuk almaya karar verdik 24 marta regil olmam gerekiyordu olmadim 5 gun gecikti test yaptim dun negatifti ucuz olanlardan bu sabah yaptim pozitif cikti elektronik test aldim simdi negatif diyor kan testide veremiyom su an virus yuzunden…
Aysgll2377 Merhabalar benm adetim 13 gün gecikti fakat dün evde test yaptım malesef negatif çıktı ve iki gundür sabahları inanilmaz kasık ve bel agrisi yaşıyorum adet de olmadım hastaneye de gidemiyorum malum virüs nedeniyle sizlerde bu sekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmi yardimci olur
Zeynep2763 Mrb bana da yardımcı olursanız sewinirim adetim 10 gün gecikti Çarşamba günü evde test yaptım negatif çıktı cuma günü kan testi yaptım yine çıkmadı adet söktürücü verdi bana icme dediler sonradan kendini belli eden bebek çok diye bugün bir kac damla kan geldi sizce hamile miyim?
PAPATYA37 Benim de adetimm 1 hafta gecti kan testi yaptım çıkmadı evde test yaptım çıkmadı ister istemezz üzüyorum kendimi çok su ana kadar hep düzenli adet oluyordum bilmiyorum ama çok endişeliyim 😔😔😔😔
burcinberen Blackcloud Merhaba peki belirtileriniz neler olmustu benimde adete 3gün var sabah test yaptım erken gebelik negatif çıktı .Şuan kasıklarımda agrı oluşmaya başladı inşallah benim de senin gibi olur 🙏🏻
Blackcloud burcinberen kasık ağrısı falan yaşıyordum adet olacağım zannetmiştim adet belirtileriyle hemen hemen aynı yani belirtiler meğer hamileymişim