boymomyz Elifcik2121 Arkadasın kardeşi orda çalışıyordu eskiden o sormuş canım . Eşim sordu ama hafta sonu hasta kayıtta 9 bin demişler . Arkadaşımda diyor ki yatış taburdan sordular 18 bini orası vermiş dio . Stresten çıldırcam . 31 temmuz doğumum takipli olduğum hastane orası . Önden parayı almadılar ben napacam 18 se ? Devlete mi gtcem . Ailem ankarada bilsem ankaraya giderdim 35+4üm uçakta kabul etmez kaldım ortada
Elifcik2121 boymomyz iki katı zam yapacaklarini düşünmüyorum canım açıkçası kendileri kaybeder daha lüks hastaneler bile bu fiyata değil o fiyata bende başka hastane tercih ederim.
Yaseminztrkzcan Elifcik2121 bende deva Hastanesi’ne gidiyorum Cevdet öksüzler 8000 dedi zamlı hâli ile bir de takipli hastayım diye 8000 demiş takipsiz olanlar 11000 oduyorlarmis bilemedim bende
boymomyz Elifcik2121 Valla eşimle bile aram bozuldu izin al gezelim fiyat alalım dedim 35+5 oldum zaten ilk bebeğimi 8. Haftada kaybettim yeni evliydik ankaradan gelin geldim . O zamanda hastane stresine girmiştim . Smdide girdim cocuk toplanıp duruyor bugün stresimi yansıttım ağladım . Burda kimsem yok refakatcı kalacak kimsede yok . Sezaryen olcam diye ayarladık herşeyi zam olursa bide doktor mu arıycam 🤦🏻♀️
Elifcik2121 boymomyz lütfen üzülme eşin kalır refakatçi benim ilk cocugumda eşim kalmisti herkes de yanımda olmasına rağmen kendine dert etme bu fiyata değildir bir yanlışlık var eminim
Hilal_polatttt Esindoruk hayır ben normal yada sezeryan doğum istemedim prenses epidural doğum artı tek kişilik oda 2 gün yatış bakım servisi ve lohusa eğitimi dahil. Normalde de doğumlar bu şekilde olmalı zaten özellikle ilkse. Hiçbir şey bilmeden çocuğu kucağıma alıp gidecek değildim. Bu arada isteyenler için yoga pilates eğitimi de veriliyor hastanede
boymomyz Elifcik2121 Canım öyle bişey olursa devlette doğum yapmak durumunda kalcam . Eşim kalamaz ailemde yok . Sancım olsa eşim vardiyalı çalışıyor ortada kalırım o yüzden sezaryen olurum diye düşündük en azından günü belli olur die . Zaten kürtajda uyutmadılar rezil oldum şimdi bide doğum heyecanı değilde stresi sardı
Elifcik2121 boymomyz Allah yardımcın olsun canım inşallah en iyi şekilde doğumun gerçekleşir gurbet çok zor istersen bir hastaneyle görüş en net onlar bilir
boymomyz Elifcik2121 Gitmeyi düşünüyorum canım sorcamda eşimin vardiyası uyuşmuyor 5 tede kapanıyor diye biliyorum yatış tabur işlemleri 🥺
Elifcik2121 boymomyz aslında telefonda bilgi verseler iyi ama muayene ücreti değişmemiş zam gelmiş olsa ona da gelirdi diye düşünüyorum hala 500
boymomyz Elifcik2121 eşim orda inmiş sormuş 9 bin demişler ilk doğum fln demiş eşim , 550 muayene 50 nst . Ayyyy doğumdan korkudan zaten ölüyorum bide bu stres hiç çekilmiyor herşeye zaten zam gelmiş ebebekte şampuanlar pişik kremleri uçmuş 🙄 Allahım sonumuzu hayır etsin
Elifcik2121 boymomyz ne yazık ki çok zor herşey kıyafet bez mama hepsi çok pahalı ama en azından doğum 19 bin değilmiş yani onu öğrenmiş olduk
Zeynep-92 Elifcik2121 yasam hastanesine gidiyorum zamlardan önce 7 bin demişlerdi şuan kaç oldu bilmiyorum yarın sorucam
262223-- Zeynep-92 sordunuz mi fiyatı bende yaşama gidiyorum doğumum Ağustos sonu Eylül başi gibi en son fiyat ne acaba
boymomyz Zeynep-92 Sezaryen olacaksanız Şahin bey iyi 2 arkadaşım oldu , Ben defa Lifeye gidiyorum 9 bin sezaryen yükselirse Yaşama gitcem yükselmezse defada devam etcem 2,5 haftam kaldı günümde verildi ama işte zam olursa hastane değiştirmek zorunda kalcam
Zeynep-92 boymomyz bence bundan sonra zam gelmez 1 defa geldi bende mecbur irda takipliyom orda yaparım ama hayat hastanesi belki daha uygun olabilir