Elifcik2121 boymomyz benim ilk doğum da orda oldu Arif deniz çok da memnundum ama bu fiyatlar nedir yaa
Kb27nurbsgl boymomyz gönüllü Sezeryan yaparlar mı hep devlet kontrolünde idim , şimdi gitmeyi düşünüyorum 2 hafta kontrolden sonra yaparlar mi
Hilal_polatttt Elifcik2121 canım ben Hatem hastanesine gidiyorum doğum ücretim 19.000 tl doktordan doktora değişiyor tabi
CgladaP Elifcik2121 medical pointe geçti doktorum ona gidiyorum ama fiyatı doktor belirliyor dediler doktorda fiyat için bişe demedi. Ama ncr deyken 9 bindi
boymomyz Elifcik2121 Manolya hanıma gidiyorum bende canım . Valla merak ediyorum 2 hafta önce 9 bin sezaryen dediler canım gelmiştir zam kesin
Elifcik2121 boymomyz birde doktordan doktora fiyat farkı çıkıyor o zaman Arif deniz en yüksek fiyata yapıyordu sezeryani şu an nasıl bilmiyorum
Elifcik2121 Ben başka şehirden gelicem o yüzden gidersen bir öğrenir misin fiyatları umarım gelmemistir zam ya
boymomyz Elifcik2121 2 haftaya gitcem canım ama şuan sırada 2 arkadas var doğumu bekleyen onlara bi yazıyım
Elifcik2121 boymomyz sağolasın canım tez zamanda kurtulalım inşallah yazık ama insan üzülüyor çok yüksek rakamlar.
boymomyz Elifcik2121 Muayene değişmemiş doğumda değişmemiştir muhtemelen , temmuzun sonu benim doğum valla zamlardan bende bıktım hastaneninde suçu yok bütün herşeye zam geliyor ilaç vs onlarda mecburen yapmak durumunda kalıyorlar
Bahartryk Hilal_polatttt benim ilk doktorumdu hastane iyi değil sezeryan yaptılar bana kafalarına göre
Elifcik2121 Zehraumut canım oğlum 4 yasinda oğlumda doğumu o yaptırdı sezeryan 3.gun ayaktaydim ve hiç sorun yaşamadım bugüne kadar ki hastanede çok ilgili ebe elimi hiç bırakmamıştı ben çok memnun kaldım o yüzden yine defa life düşünüyorum ama böyle 19 bin felan olursa yok yani 10 bine kadar tamamim.
Kb27nurbsgl Kemal bayındır,akademi hakkında bilgisi olan var mı . Ncr hangi doktor 9 , tMmed hangi doktor