Smlaa Ay-mom ben 35+2 yok adana da çok sıcak ama klima hep açık olur diye biz uzun kolu şeyler de aldık hata kalın bataniyelerini bile aldım yıkadım ne olur ne olmaz elimin altında temiz temiz kalsin diye
Ay-mom Kizilciksurubu yürüyüş şart bende yürümediğim günler kendimi yorgun halsiz hissediyorum bu hafta hemen alışveriş işini halledeyim aradan çıksın artık :)
Ay-mom 3_fistikannesi ikinci hafta diye görünüyor benimde, sıfır kol zıbın müslin tulumlar alayım 0-3 ay sonrası zaten kendini kurtarıyor
ilknursarenacar Ay-mom 34+4 benim de. Uygulamaya göre son 38. İlk dogumum normaldi kızım var 4 yaşına girecek o da kış bebegiydi bunda ben de ne giydiririm bilmiyorum her şeyi tamam yıkandı sadece ütü yapıp çantaya yerleştireceğiz
Ay-mom ilknursarenacar hayırlsıı olsun inşallah bende bu hafta alışveriş yıkama ütüleme yerleştirme yapayım :))
Hilalina Ay-mom Amin canımm 🤲🏼 ilk oğlunuzun karakteri nasıl normalde hiç takmam karakter olayına ama bulmuşken size sorayım:) yok soğuk olur diyorlar isimden dolayı 🤣
Ay-mom Zynppp_0999 hayırlısı olsun inşallah❣️❣️ genel olarak ince tulun akşamları ince kundak olacak geralde öyle görünüyor
Zynppp_0999 Ay-mom Ayenn öyle tam sıcaklara denk gelicek ☺️Şuan bile çok sıcak olmaya başladı. Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🌸
Ececec 32+2 teyiz çalışıyorum sıcaklar çok zorluyor geceleri zulüm. ayaklarım aşırı şiş ödemli ağrılı. Yaz hamileliği zor derlerdi de inanmazdım 🥹 buna da şükür diyelim 🙏
Hamalp Ay-mom 34+4deyim çanta hazırlamadim 2 oğlum da Aralık doğumlu ilk defa yaz annesi olcam😇 ark bikac bisi verdi bende almıştım zaten yaz olca için kıyafet çok gitmez o yüzden yeni doğan almicam büyük beden alırım
ilknursarenacar Hamalp ne kadar güzel ❣️ kız mı erkek mi sizinki benimki ilki kız bu erkek zorlanıyorum şimdiden inşallah 40 haftaya kadar beklemem
Totanseyma Ay-mom 32+1 olduk 10 Ağustos gibi sezaryan olacak nasipse ev yanıyor ne giydiricem bende bilmiyorum pervane klima da çalıştıramıcaz olan bize olacak
Youngmotherr Ay-mom 34+2 yim ağustos başı doğumdu ama temmuz sonuna kaçtım 3 hafta kaldı doğuma herşeyim hazır sadece oğluş kaldı gelecek 🫣 ismi Ahlas Berk. Olacak nasipse
Tubik1612 Ay-mom merhaba biz de 33+5 olduk ve oğlumuzun adını rüzgar ege koyucaz Allah nasip ederse 😊
Tubik1612 Tubik1612 Ay-mom dün odası geldi yeterli olacağını düşündüğüm kadar kıyafet aldım en kötü gidilir alınır artık her şey elimizin altında ama ne bir çanta hazırlığı ne bir temizlik yapılacak ve alınacak listem de kendim için çok şey var 🥲😅