TugSozTan Bende alacağım doğum başladıktan sonra dilekçe yazacağız. Kendi organımı almak için dilekçe yazacak olmakta saçma ama neyse 😂
runkli0606 Caizint valla bende uğraşamam çürüyüp gideceğine bi işe yarasın organ bağışı yapmışım sayarım kimi güzelleştiriyorsa güzelleştirsin sevap işlerim işte🤣🤣
__mom1 Hamalp bence hangi hastanede doğuracaksan yönetim kısmuyla görüş veriyor musunuz almak için bir şey yapmam gerekli mi diye sor
TugSozTan Hamalp dilekçe yazılması gerekiyor devlet ve özelde bilginiz olsun en azından Zeynep kamil ve medikalparkta dilekçe istiyorlar
Caizint runkli0606 organ bağışı bile saymam o derece.çocuklar sağlıklı olsun gerisi yalan,kim neyi istiyorsa alsın ne istiyorsa yapsın ahahah
Knergiz Hamalp ben evde doğum yaptım elhamdulillah plesantam bana kaldı gömdüm. Hastaneye dilekçe verin istiyorum diye alırsınız ben oğlumun sünnet derisini bile istedim hastaneden aldım
birgaripana_ Hamalp ben yurt dışındayım ne yapılıyor diye sormuştum o tür şeylerin toplanıp yakıldığını söylemişlerdi zaten bana gösterdikten sonra direk çöp poşetine koymuşlardı.
Hamalp birgaripana_ yanlış söylüyorlar. Kapsül olarak yapıp yutuyorlar bazı yerler de yiyorlar. Genelde gençlesmek adı altında kullanıyorlar
_Esraa21 zeynozey Zeynep Kamil de hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusunuz ? Kaç haftalıksiniz bizde Zeynep Kamile giriyoruz ✨
zeynozey _Esraa21 hangi doktor denk gelirse 🤣 34. Haftadayız. Gizem ceren ekiciye randevu alıyorum asistanları doğa ve miray hocaya denk geldim hep:) çok tatlış ikiside. En son özgür kartala randevu aldım o hocada çok tatlıydı, bi sonraki randevuyuda özgür hocaya aldım😃 ilk doğumum sezeryandı zeynep kamilde memnun kaldım hastaneden 2. Sezeryanı olcam inşallah ay sonundan sonra 🫶🏻
_Esraa21 zeynozey yaa bizimde yarın kontrolumuz var 21+3 üz hep Reyyan hanıma alıyordum ama hep asistanlar vardı şimdi Ayşe hanıma aldm bakalım 😂 cinsiyet daha öğrenemedik🥲🙏🏻
BirazbundanBirazondan1 Buhara bende gördüm plesentanın ağaç ile birlikte gömüldüğünü o günden beri alayım diye aklımda. Bunu daha doktorum ile konuşmadım🙈bu gittiğimde konuşmak istiyorum doktoruma tabi unutmazsam😅
Buhara BirazbundanBirazondan1 ben gebelik okuluna katıldım devlet hastanesinde ebe derse giren hemşire ve ebe hocalarımız alabileceğimizi söyledi kanunen hakkımız 🥰
Lafayette Hamalp ben de istiycem, topraga gömcem,sonuçta bana ve cocuguma ait bir organ. Anneme de sordum, biz köy yerinde gömerdik diyor. Bir çok şeyi unutmuşuz,unutturmuşlar. Yabancılarda görünce hoşumuza godiyor,halbuki eskiden bizde de varmış
Hamalp Lafayette evet aynen eskilerden ne kaldı her şey batilasti insanlar bile değişti işte aramızdan Bi kaçımız gerçekleri görüp devam etcez tevekkül etcez