Hamalp Doğumdan sonra almayi düşünüyorum gençlik merkezlerine ya da yurtdisina çıkarılıp orda yendiğini duydum bu yüzden alcam daha önce alan oldu mu. Gömülecek alınca.
Pinklove Hamalp Alın canım Ajda Pekkan gençleşmesin artık yeter. Plasentadan gençleştirici kremler yapılıyorda
Buhara Hamalp bende isteyeceğim kokomalae gençleşecek diye kullanılıyor sünnet derisini bile kullanıyorlar. Hatta geçenlerde bi video gördüm plesentayı toprağa gönül ağaç diktiler çok hoşuma gitti
zeynozey Hamalp bugün zeynep kamildeki ebeye sordum veriliyormuş, doğumu orda yapacağım isteyeceğim☺️
Hamalp Pinklove verirler mi işte ama vermek zorundalar sonuçta benden bisi. Sadece o mu onun kapsullerini yapıp yutuyorlarmis ya şok oldum
Hamalp Buhara evet valla bende o niyetle toprağa gomcem ağaçlara vitamin olsun toprağa vitamin olsun.
BirazbundanBirazondan1 Buhara bende gördüm plesentanın ağaç ile birlikte gömüldüğünü o günden beri alayım diye aklımda. Bunu daha doktorum ile konuşmadım🙈bu gittiğimde konuşmak istiyorum doktoruma tabi unutmazsam😅
_Esraa21 zeynozey Zeynep Kamil de hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusunuz ? Kaç haftalıksiniz bizde Zeynep Kamile giriyoruz ✨
Pinklove Hamalp Aa hatırlıyorum benim görümcem doğum yaptığında hastane kendisi vermişti götür göm diye, o devlette doğum yapmıştı bir de
Hamalp __mom1 işte doğuma hangibdoktor girer belli olmaz ki nasıl yapayım başka türlü. Yukari mi cikiyim
Mutlulukkk Hamalp bende almayi dusunuyorum inşaallah. Vucudumdann cikan hicbir seyi hastanede birakmak istemiyorum. İnşaallah verirler 🤷🏻♀️
Hamalp Mutlulukkk aynen öyle düşünüyorum bende. Biraz daha doğuma yakın konuscam ya yukarı çıkarım ya Dr a söylerim
__mom1 Hamalp bence hangi hastanede doğuracaksan yönetim kısmuyla görüş veriyor musunuz almak için bir şey yapmam gerekli mi diye sor