Rabia_cetin Kızlar benim eşim asker işi nedeniyle çok izin alamıyor 12.haftada ikili taramam var ve gidemiyoruz 13.haftada gitsem sorun olur mu Ha bu arada ben oturduğumuz yere yeni geldim ve çok Bilmiyorum yoksa tek de giderdim de bilemediğim için gidemiyorum
tubimom Rabia_cetin olur canım 14. Haftaya kadar oluyor diye biliyorum hatta ben daha geç yaptırdım doktor öyle yaptı yani
Papatyahanimm Rabia_cetin ikili testimi doktor 12+6 olunca yaptiracak . Yapilmasaydi vermezdi. 14. Haftaya kadar yapiliyor diye biliyorum
Hdemir1618 tubimom ben 14 . Haftada gittim randevu bulamamıştım yapmadı geç kalmışsın dedi 3 lü testi yaptırırsın dedi
happy-26 Hdemir1618 ya ben 7 haftalık oldum geçen doktora gittim benden ikili tarama ve renkli ultrason istedi
Hdemir1618 happy-26 onlar rutinler arasında herkesten istiyorlar 2 li down sendromu vs var mı diye bakıyorlar. Detaylı da bebeğin bütün organlarına bakıyorlar bir problem var mı diye
Hdemir1618 happy-26 tamam o zaman için demiştir beneğin organları belli aydan sonra gelişiyor zaten bana da 8 haftalıkken verdi bunlar bunlar yapılacak diye
happy-26 Hdemir1618 ama randevu aldırdı bana başka hastaneden o doktora gideceksin dedi ona söyleyip o yönlendirecek seni dedi
[silindi] happy-26 kendi anlasmali galiba yonlendirdigi doktor ile ama neden bu acele keske doktorunuza sorsaydiniz 7 erken cidden. Renkli ultrason ne mana hic anlamadım
Berfummm happy-26 tarama 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Daha önce yapılmasında ne gibi bir amaç olabilir ki. Bana para tuzağı gibi geldi. Doktorlar aralarında işi ticarete dökmüş.
happy-26 Hdemir1618 benm ilk gebeliğim düşük oldu ama ben devlete gidiyorum yani zaten önce o kadın doğum doktoruna gideceksin seni yönlendirecek sonra sana tarih verecekler o zaman yapacaksın dedi
happy-26 [silindi] zaten kendi gittiğim doktor yönlendirdi beni devlete gidiyorum ben ama hani semt polikliniği var ona gitmiştim şimdi büyük hastaneye yönlendirdiler beni kadın doğum doktoruna yine