Mdndar Zelihaa23 Bizde 12+4 deyiz ve beni gören herkes bune 5 buçuk - 6 aylık gibisin diyor. Gerçekten insanın moralini çok güzel bozuyorlar. Ve hiç kilo almadım şimdiye kadar
Zelihaa23 Mdndar biz bugun 11 haftalik olduk ama 70 kiloyu bulmusumdur :) aman ya kilo verilir onemli olan bebegimizin sagligi :)
Gebeyim-32 Zelihaa23 57 ile hamile kaldım henüz hiç kilo almadım 16. Haftamdayım . Hep diyet modundayım ama çok uzun zamandır yeme alışkanlığım ile alakalı bi durum . Fakat karnım baya çıktı gören herkes anlıyor ☺️
Zelihaa23 Gebeyim-32 hamile olmadan once bende hep diyet yapardim simdi istahim acildi gibi kontrol altina alamiyorum kendimi
Balahatunn 14+6 yim bugun. Ikinci hamileligim ve sipsivri bi gobegim var 🤣 3 kilo aldim. 44 kilo olmusum
minikmucizeemaak Zelihaa23 2. Ayda karnım var gibiydi ama tamamiyle gazdı bence. 17+1 im dışardan dar giydiğimde ev içlerinde belli oluyor diyorlar. Bu arada 59 la başladım, 67 kilo olmuşum maşAllah bir iştah açıldı durmak bilmiyor 😂
Cerkes6019 Zelihaa23 TEK anormal ben miyim ya ben hiç kilo almadım 4 aylık olduk karnımda çıkmadı yemek yeyince şişiyor sonra yine aynı bulantı devam ettigi için sanırım, 😅
karanmom Zelihaa23 karnım var benimde ama dışardan belli olmuyor 6 aylık hamileyim dışarda kimse anlamıyor ben aynada çıplak bakınca karnıma şişmiş anlıyorum ama göze gelecek kadar değil😂
Svda77 Zelihaa23 ben 6 ayındayim karnım şuan çok hafif belirgin tamamen kişinin vücuduyla alakalı degisir
Lindam06 Zelihaa23 54 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 kiloyum 8+5 im ama karnım 5 aylık 😂 sabah karnım yok gece yatağa girerken kocaman bir göbek var hiç durmadan yiyorum 😥
Mineee66 Zelihaa23 ya o tamamen insanın bünyesiyle alakalı bir şey benim 3 aylıkken hafif hafif kabarmaya başlamıştı bide ikiz benimkiler ondan mütevellit belkide. İş arkadaşım 7 aylıktı hiç karnı yoktu benim 3 aylık göbek ondan büyük duruyodu😅