Rappunzell Tamam şimdi Baktım internetten. Yani geniş kapsamlı bir testmiş o yüzden sağlık ocağı yapmaz dediğini gibi. Bunu da özel de yaptırırız artık napalım. Devlette sıra bulamıyoruz malum
1ciftyesilgoz Rappunzell nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bi hafta sonrasına vs bulabilirsin ben İstanbul’da yaşıyorum sıkıntı çekmedim .
1ciftyesilgoz Rappunzell toxoplazma, rubella,igg,imv. Bazı hastalıkları geçirmişmisin veyA hali hazırda vücudunda var mı diye bakılıyor. Onun için devlette muayene olup yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım .☺️
Rappunzell 1ciftyesilgoz çok teşekkürler. Elimdeki kağıdı vericem doktora bakalım kendisi söyler hangileri yazılmıyor diye. Onlar içinde randevu bulursam devlete giderim bulamazsam da artık özelde yazıcaz napalım.
Rappunzell 1ciftyesilgoz İstanbul’da yaşıyorum. Bahçeşehir tarafında. Muayene sürem var haftaya cumaya kadar gitmem lazım yoksa bu seferde muayene param yanacak 😂
elif-asil Rappunzell benm tüm testlerm saglık ocagnda yapıldı doktorum hiç istemiştir sonçları dosyaya köy bidaki geldin de bakıyum dedi 20 gün önce bi ikili taramayı yaptık … Bnde özel takiplym
efelinamoms Rappunzell nerede yasiyorsunuz mesela ben ankarada yasiyorum buradan ankara secenegini seciyorum sağolsun bissuru anne yorum yapiyor hangi doktor iyiyse ☺️ sizde bir arastirin
Rappunzell efelinamoms İstanbul’da yaşıyorum ama inanın bazı hastaneler bar pislikten geçilmiyor. Bana en yakın düzgün olanı çam Sakura. Hem büyük hem temiz ama düzgün doktora denk gelmedim işte 😀😀
Civciv53 Rappunzell canım mhrs de randevular 10 da açılıyor yenileniyor yani birde ben çam sakurada bulamadığımda esenler kadın doğuma gidiyorum kan vermek için orayı da tercih edebilirsin :) birde galiba aynı taraflarda oturuyoruz özel hastane olarak nereye gidiyorsun acaba ?
Rappunzell Civciv53 ben bir tane yanıdıl vasıtasıyla buldum. Gaziosmanpaşa da Başarı Tıp hastanesi. Jalal raoufi hocamın adı. Kendisi mükemmel, anlayışlı ve çok güleryüzlü biri. Bayram kaldım resmen. Hiç olumsuz birşey söylemiyor size. En iyi şekilde konuşuyor her şeyi anlatıyor.
Aslan10 Rappunzell hemen devlete randevu al ordan da takip açıp testleri yapsınlar aşırı detaylı yapıyorlar daha rahat edersin uğraşma kuzu
Rappunzell Aslan10 bugün saat 10 da açılsın hemen bir randevu bulmaya çalışıcam. Hem bir tane de devlette bulunsun doktorum dediğiniz gibi. Herşeyi rahatça gidip yapabileyim en azından.
efelinamoms Rappunzell aa ablamda nisan ayında orada doğum yaptı çok memnun kaldı oda poliklinik doktorlarindan oek memnun değildi ama doğumda memnun kaldi
Civciv53 Rappunzell ya ne güzel bende medipol megaya songül hanıma gidiyorum oda olumlu konuşuyor gereksiz birşey söylemiyor
havakervan Rappunzell canım bende özel Güngören Hastanesi’ne gidiyorum ama devlete de gidiyorum Bayrampaşa devlet Hastanesi’nde Gülsün Armağan Karakoca diye bir doktor var yıllarca medipolde çalışmış tecrübeli tavsiye ederim ayrıca Bayrampaşa devlette kolayca sıra bulabiliyorsun Bayrampaşa ters değilse tavsiye ederim
Rappunzell havakervan ters kalır bana oralar. Başakşehir tarafları benim için daha güzel. Bir kanuni ver birde çam Sakura işte. Bakalım hangi iyi doktora denk gelirsem orada kalırım