Bursa17 acıkınca özellikle baya patır patır vuruyor maşallah 😂😂😂bişeyler yiyince sakinleşiyor 😂😂 hıçkırıklarını bile hissediyorum çok şükür

3cocukannesiii benimde öyle oluyor acıkınca hareketleniyor bazen ard arda çok hareket ediyor o hickirikmi oluyor birde suanlarda kilosu ne kadar ben en son 22 haftada öğrenmiştim şimdi ne kadar oldu bilmiyorum

Bursa17 bi kaç haftadır gidemedim hastaneye memleketteyiz dönünce gideceğim inşallah ☺️ Ufak ufak kısa kısa olan hareketleri hıçkırık oluyor dokunur gibi olanlar işte anlarsınız zaten biraz uzun sürüyor 10 15 saniye gibi benim bazen daha fazla sürdüğü de oluyor

3cocukannesiii çok şükür geldik ikili sayılara 🤲🏼💜
        Hala bebesine isim bulamayan var mı yada kız bebişlerinize hangi isimleri koyacaksınız 🥰

4 gün sonra
          6 gün sonra

Busraa_44 kusmaktan yüzündeki kılcal damarlar patlıyordu yüzümde çil varmış gibi oluyordu kırmızı kırmızı benekler oluyordu

Busraa_44 haftada bir oluyor hemde yemekten hemen sonra ekmek bile yesem bütün bütün çıkıyo hastaneye gidip kan versem doktorlar çok aç kalmışsın diyo halimi görseler 😞