3cocukannesiii benimde 99 insallah sağlıcakla alırız kucagımıza. Gebeliğin basından beri riskli geciyor gebeliğim, insallah sağ salim nihayete erer ve sağlıkla alırım kucağıma.
İkili sayılara düştük ne ara anlayamadım ☺️☺️ Son 99 🌸
3cocukannesiii hareketlerini nasıl hissediyorsun
Busrayilmaz18 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏻
Bursa17 acıkınca özellikle baya patır patır vuruyor maşallah 😂😂😂bişeyler yiyince sakinleşiyor 😂😂 hıçkırıklarını bile hissediyorum çok şükür
3cocukannesiii benimde öyle oluyor acıkınca hareketleniyor bazen ard arda çok hareket ediyor o hickirikmi oluyor birde suanlarda kilosu ne kadar ben en son 22 haftada öğrenmiştim şimdi ne kadar oldu bilmiyorum
Bursa17 bi kaç haftadır gidemedim hastaneye memleketteyiz dönünce gideceğim inşallah ☺️ Ufak ufak kısa kısa olan hareketleri hıçkırık oluyor dokunur gibi olanlar işte anlarsınız zaten biraz uzun sürüyor 10 15 saniye gibi benim bazen daha fazla sürdüğü de oluyor
3cocukannesiii anladım canim
3cocukannesiii son 20 kaldı 💙
Kızlar son 6 ama gelmiyor buuuu😂😂😂😂
3cocukannesiii çok şükür geldik ikili sayılara 🤲🏼💜
Hala bebesine isim bulamayan var mı yada kız bebişlerinize hangi isimleri koyacaksınız 🥰
Papatyamoms benim ilk kuzum Almila Nefes bu da Melina Duru olacak inşallah
nurozturk06 gelir gelir vardır bi bildiği yeri rahatta olabilir 😂😂
Youngmotherr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
3cocukannesiii bilmem ya içime öyle doğuyor bi türlü bi yerde kalmıyor
3cocukannesiii
Aynen öyle amin inşallah sizde 🥰
3cocukannesiii şu rahat bi batsın ona da gelsin artık şafak 1 😂😂😂
nurozturk06 herşey onların keyfine göre isteyince geliyorlar 😂
3cocukannesiii doğru valla😂
3cocukannesiii ay bende öluyordum kız boğuluyorum sanıyordum o günler gelmesin geri aman 98e düştük bizde şükür
Busraa_44 kusmaktan yüzündeki kılcal damarlar patlıyordu yüzümde çil varmış gibi oluyordu kırmızı kırmızı benekler oluyordu