BusraKula Çarşamba günü kontrolüm var hem kesede bebeği görücekmiyiz hemde kalp atışı duyacakmıyız🤷🏼♀️Bütün hamişlerden dua bekliyorum inşallah bebeğim gözükür dua eden herkese teşekkürler🙏🏻
Minnak-123 BusraKula hayrlı olsun 🙏 Allah kcagnzada almayı nasb etsn insAllah sgsaglm sglıkla . 😊 bende 6.cı hafta ufak ufak duymustuk duyarsın Allahn iznnle ❤
Neylin BusraKula İNŞALLAH görürsünüz ,göremesenizde hemen demoralize olmayın ,bebeğin oluşması ve kalp atışı için 9.haftaya kadar süresi var endişe etmeyin stres yapmayın
Bekiiburcakk Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doktor kalp atışını duyabileceğinizi söyledi mi peki bende cumartsi gidicem de söylemedi bana bende 6 haftalık olucam o zamna
BusraKula Bekiiburcakk kalp atışı filan söylemedi ama 6. Haftanda gel demişti bebeği görmek için burda bi çok kişinin kalp sesi duyduğunu öğrendim bende duyarım diye düşünüyorum tabi erken değilse🤷🏼♀️
Fbasturk BusraKula ilk 2 ay alttan muayene oluyor bebek çok küçük olduğu için karından ultrasonla görülmesi zor
dyguyldz86 BusraKula merhaba canım acaba hamileliğini öğrendiğinde kaçıncı haftadaydın ve beta hcg kaç çıkmıştı
BusraKula dyguyldz86 henüz çok yeniydi 3. Haftada filandım sanırım bi hafta sonra gittim keseyi gördük şuan 6+1 im kan değerini anlamadığım için direk doktora göstermiştim değerlere bakarak zten daha çok yeni dedi
Ozderr Fbasturk hayır ben bol su içtim vajinal ultrason dedi doktor istemiyorum dedim karnımdan baktı ve duyduk kalp atışlarını 💕
Fbasturk İlk keseye bakıyor bir sonra filan kalp atışı inşallah duyarsınız canim. Rabbim hayırla saglikla nasip etsin
Sevim97 Ben BusraKula Bende 5 haftalıkken keseyi gördüm ama içinde bebeği göremedik öbür hafta gittiğimde bebeği görmüştük
Gozdeli BusraKula herkesn kendi tercihi ama doktor alttano kabul etmeyince oda hak verdi bana . O anda anladımki düşüncesizlik yapmıyorm
BusraKula Gozdeli bende öyle yapmayı düşünüyorum eğer göremiyorum filan derse bi hafta sonra gelirim tekrar dicem🤷🏼♀️Belkide yanlış yapıyorum ama zaten ağrım var kasıklarım ağrıyo sıkıntılıyım bide alttan muayene olupta sorun yaşamak istemiyorum
Krasivyy BusraKula ben çok altyan muayene oldum onun düşükle veya bebeğe hiç bi zararı yok canm ilk haftalar alttan bakılıyor veya ağrın sancın kanama olursa alttan daha dığru teşhis koyuyolar