Deletedmom_110 Bulbulyuvasi Malesef biraz öyle kuzum🥺sabret doğum hikayeni bekliyoruz hadi en güzelinden ❤️
Bulbulyuvasi Deletedmom_110 42ye kadar yolum varmış aşko doğuramıyorum diye bol bol post atma zamanım gelmiş hahsjwhswıfj inşallah kuzum 🫶🏻🥺❤️❤️
-_Esra_- Deletedmom_110 Şehriye çorbası pişti olmusuuuuzz 🫣🫣😂 Mühürlenmiş zeytinyağlı Kaz ciğeri Pilav Gavurdağı salatası Kola birde höşmerim tatlısı var ❤️ İşten cıkıp Eve gitmek için can atıyorum 🫣
__mom1 3 gündür aynı yemeği yiyen ben 😆 2 gündür kocam akşam yemeğine gelemiyor ben de 2 gün önce beraber yediğimiz yemeği yiyorum ziyan olmasın diye neyseki bugün bitti 🤣
Zeyneb_mihrap76 Tinii_minii_mom ben ilk gebeliğindedir ikinci gebeliğindedir tükettim doktorum bi sakıncası yok dedi sadece etli çiğköfte tüketme demişti
Simay13 Deletedmom_110 inşallah geçer. Kendimi yürüyen ölü gibi hissediyorum. 21 günlüğüz. Sabahta akşamda gecede aynı. En deliksiz uykusu 15 20 dk ayyyyyyy. Tuvalete gitmeyi unutuyorum. Sonra damla damla kaçıyor yetişene kadar😆😆 bende bez baglicam altima. Normal doğum yaptım onun şeyi mi yeni diye mi bilmem tutamıyorum fazla. Koyuveriliyor😒😒
Deletedmom_110 Simay13 benimki de öyleydi valla duşa bile gidemiyordum şimdi yaşına girdi bugün doğum günü yani kuzum Bir bakmışsın zor günler geçmiş kocaman olmuş bebeğin büyümüş cok çabuk geçiyor İnan ki tadını çıkarmaya bak❤️🥺
BetulMom Kızlar keşke şu yazdığınız yemekleri görünce midem bulanmasa da canım istese,bu zamanlar geçer inşallah bi an önce