Alprslnbal Kızlar bi türlü isim bulamıyoruz kızımıza ne bulsak içimize sinmiyo ya neye göre karar vericez ya eşimde bende çok kararsızız kapı süsü yaptırcam hala karar vermedik ismine ya 🙁
tubimom Alprslnbal en beğendiğiniz isimlerden kura cekin valla bende sona geldim erkek isminden emin değilim ama başka da bulamıyorum
Ao526- Alprslnbal seçenekleri bir kağıda yazıp kura çekebilirsiniz 🙈 yada internette çarkıfelek tarzı programlar var istediğiniz isimleri yazıp döndürüp sonuca göre yol alabilirsiniz 🙈
Lumlum Başak, Zeynep, Leyla, Ege, doğa, Nil, iklim, Gökçe en sevdiğim isimlerdendir kız çocuğum olursa bunlardan birini koymayı düşüyorum, sizin de beğendiğiniz olur belki :)
Alprslnbal Lumlum zeynep ismini çok seviyorum kardeşimin adı zeynepler çok asi oluyomuş koyamıyorum yoksa çok zarif bi isim asla modası geçmiycek bi isim
Zeyneb_mihrap76 Alprslnbal valla ismim Zeynep asi değilim sadece damarıma basılmadığı sürece özümde çok iyi merhametli sevecen biriyim 🤣 Zeynep neva düşünüyoruz ama kafamda birsürü isim var 🤦♀️
Alprslnbal tubimom kura çektik eşimin sevdiği bi isim çıktı onun bile içine sinmedi oda istemedi bende biz bi türlü karar veremiyoruz 🙁
tubimom Alprslnbal aslında kız ismi çok ben bir kere karar verdim değiştirmedim Eflin benim kızımın adı. Diğer beğendiğim isimlerde Amine, Beril, Beren, Sevde, Ayşe
Alprslnbal tubimom amine ismini bende çok seviyorum eşim kabul etmiyor o sevmeyince benimde içime sinmiyor 😂
tubimom Alprslnbal zaten onlar herşeye karismasa olmaz gerçi bende aynıyım o beğenmeyince sinmiyor içime😃 bizde bulamadık valla Karan dedik öyle kaldı
Alprslnbal tubimom bişe dese benimde içime sincek o ladar çok güzel isimler varki ama ben ıstiyorum ki ikimizinde çok beğendiği bişe olsun
tubimom Alprslnbal hiç beklemediğin bir anda hiç aklında olmayan bir isme karar vermiş bulursun kendini 😂
Alprslnbal Minikmucizelere defne ismini eşim seviyo ama bu sene çok fazla defne var diye istemiyorum 😁
Liyacim Alprslnbal Şifa … Duha… Liya… Aybilge…. Aybike … bir de ben Elif ismini çok seviyorum belki dizinde bunlardan beğendiğiniz çıkar
Alprslnbal Liyacim şifa ismini çok sevmiştim söyledğim herkes çok saçma bulmuştu gülmüştü eşimde istemedi 🙁
miray_aden Alprslnbal Acele etmeyin isimlere bakinin bir tanesi icinize cok sinecektir eminim bende dogacak oglum icin cok isim baktim bir tanesini duyunca tamam dedim bu ya bu olucak zamanla olur
Ao526- Alprslnbal Ahahahh 😂 kendi adınızı koyup yanına su , nur , naz , Nil gibi eklemeler yapabilirsin 😂 eşin ne der bu fikre 😂