Benvebebegim Aygl61 bir de bir şey daha sormak istiyorum sondayı takarken hissetmiyorum acımıyor ama çıkarırken mi hissedip acı duyuyorum bilginiz var mı çok korkuyorum da 🥹
Feyzaarpaci reyhanh mega için nasıldır bilmiyorum ama Çamlıca medipolde kendi doktorunuzu çağırırsanız mesai dışında ekstra olarak 3 bin lira ödeniyor
Zeyzox tgba-17 Merhaba ,hayır ben z.burnu Avrasya hast. Çiğdem hocaya takipliyim normalde fakat bazı nedenler sebebiyle baska bir doktor daha ariyorum arastirma icerisine girdim bu yuzden :)
Busralparslann Ryryry şuan normal doğum gibi gözüküyor temmuz zammından da etkilendik bi evrak filan vermediler fiyatı söylediler sadece kendi doktorumu mesai dışı çağırdığım da da fiyat artıyor
Ryryry Busralparslann ben sizin için demedim zaten. Bahseden arkadaş için dedim. Sizin sabitleme yapmazlar.
Zeyzox tgba-17 tesekkur ederim saatleri uymuyor benim icin esim izin alip gidemiyoruz randevulari hafta ici ve oglene yakın baslayip 4 de falan bitiyor calisan insanlarin izin almasi cok zor oluyor maalesef birincil sebebim bu ..
rumeyshaan reyhanh bende mega takipliyim en son sordugumda mesai saatleri disinda kendin doktorunu istiyorsan 5.500 ucret vermen gerekiyor dediler zamlandi mi bilmiyorum
aysenr9918 reyhanh Medipol hastanesinde bir süre çalıştım o süre içerisinde mesai dışında nöbette olan doğumlara nöbetçi doktorlar giriyordu kendi hekiminiz için ekstra ücret ödeniyordu