Selos99 Benvebebegim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 bizim de sezeryana 14 normale 8500 denildi bakalım 🙈
Aslan10 reyhanh mesai dışı doktorunuz gelirse ücret artıyor giren doktora göre de ücret değişir kademesi e göre çok yükselt miktarı bi doktor da girebilir o cok saçma mesela görumceme öyle demişlerdi allahtan sezeryan oldu kendi doktoru girdi. Sırf büyüden özele gidip doktorum girmeyeceksen gitmenin anlamı yok dediğim için devlet hastanesine gidiyorum 😂
Rukiyeakn reyhanh âmin teşekkür ederim 💐 evet ne yazık ki çok fazla ama planlı sezaryan olduğum için doktorum girdi zaten
MiaBaslck betuss12 Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz bende hastane ve fiyat bilgisi araştıryorm doğum ücreti falan ne kadar bilginiz var mı?
betuss12 MiaBaslck merhaba Hüsniye Sedef binöze gidiyorum hastane olarakta temiz ve ilgililer çok memnunum şuan güncel doğum fiyatı hakkında bi bilgim yok maalesef❤️
tgba-17 Zeyzox doğum hakkında konuşmadık çünkü daha 6 haftalık bebeğim ama doktorun yaklaşımını beğendim açıkçası eski doktoruma benziyor ilk doğumum normal dediğimde sevinmişti sizde mi o hastaneye gidiyorsunuz siz kime gidiyorsunuz
Busralparslann Benvebebegim merhaba bende medipol mega esenler hastanesine gidiyorum iki kere fiyat sorduk bize hiç sabitlenebileceğinden bahsetmediler nasıl oldu sizinki? Teşekkür ederim
Benvebebegim Busralparslann ben 8 buçuk aydır geliyordum. Doğum için hoca gün verdi bayram öncesinde. Muhasebeye inip gününü yazdır dedi. Bayram sonrasına günümüzü yazdırdık. Tabi temmuzdan ötürü zamlardan etkilenip etkilenmeyeceğimizi sordum çünkü o zaman daha zam gelmemişti. Muhasebecide siz gününüzü aldığınız için fiyatınız sabit dedi. 20 gün ile kurtardım. Belki 7 7 buçuk aylık olsaydım bu fiyat sabitlemeden yararlanmayabilirdim. Siz kaç haftalıksınız ? Doktorunuz kim ? Yönlendirme yapmadı mı
Ryryry Busralparslann medipolde sabitleme olmuyor . Arkadaşın gün alındığı için olmuş ama aynı şekilde Maalesef arkadaş gibi sabitledik deyip doğum sonrası sıkıntı yaşayan da gördüm. Muhasebe resmi bir kağıt vermediyse sorun çıkarıyorlar ödeme yaparken ve güncelden alıyorkar.
Aygl61 Merhaba arkadaşlar medipol megada 6 yıl çalıştım anestezi teknileri olarak öneri doktarlar Dilek Benk Şilfeler, Derya Yaşar, Elif Çiler Eren, Duygu Işıl Gencer, Nagihan Kaya, Songül Yılmaz Kıyak 🙂
Benvebebegim Aygl61 Ayfer hoca nasıl acaba ? Birazcık sert, cool biri 🙈 sezeryanda nasıl acaba fikriniz var mı 🙈🥹🥹
reyhanh Aygl61 songül kıyak hocaya baktım çok memnun herkes, ona randevu aldım. Teşekkür ederim bu bilgi için, daha da içim rahatladı <3
yasolinko Aygl61 burcu yildiz ile calıstınız mı peki?😊 bnde anestezi teknikeriyim acıbadem maslaktan. burcu hanıma gidiyorum yol göster meslektaşım😄
Ryryry Benvebebegim normalse sabitleme olmuyor medipolde. Gününüzü aldığınız için yardımcı olmuşlar. Fakat resmi bşr evrak aldınız mı buna dair yoksa sözlü mü görüştünüz? Doğum sonrası sıkıntı yaşayan biliyorum maalesef güncel fiyatı aldılar.
Aygl61 Benvebebegim Ayfer hocada çok ilgili ve bilgilidir evet biraz sert bir yapısı var ama tercih edebilirsiniz 😊
Benvebebegim Aygl61 bir de bir şey daha sormak istiyorum sondayı takarken hissetmiyorum acımıyor ama çıkarırken mi hissedip acı duyuyorum bilginiz var mı çok korkuyorum da 🥹
Busralparslann Ryryry şuan normal doğum gibi gözüküyor temmuz zammından da etkilendik bi evrak filan vermediler fiyatı söylediler sadece kendi doktorumu mesai dışı çağırdığım da da fiyat artıyor
Zeyzox tgba-17 Merhaba ,hayır ben z.burnu Avrasya hast. Çiğdem hocaya takipliyim normalde fakat bazı nedenler sebebiyle baska bir doktor daha ariyorum arastirma icerisine girdim bu yuzden :)