Umutlubirkadin Rabbım öncelikle en hayırlı en kısa zamanda kucağını doldursun senin geçtiğin aynı yollardan geçtim bende pcoluyum 2 düşük oldu fakülte hastanesine randevu alıp gittim genetik testi yaptırdık eşimle bende pıhtılaşma çıkmadı ama genede hamile kalınca kan sulandiirci iğne kullandım 2 ci düşugun arkasından çatlatma igneside vuruldum hamile kalamamistim adetlerim hep düzensiz olurdu her geciktiginde test almaya koşardım yada stresten az olur kahve rengi olurdu bi ay soğan suyu ve havuç suyu denedim okadar iğne ilaç kullandım ne olacaksa bide doğal yol deneyeyim dedim hamile kaldım çok şükür okadar zorlu bi yolculuk sonrası kızım oldu sonra tekrar arayı uzatmadan gene soğan ve havu suyu yaptım ikinci kızım oldu naçizane fikrim bi denemek istermisin sende soğan suyu ile havuç suyunu sonrasında baktın olmazsa devlet ilk tüp bebekte yardımcı oluyor diye duymuştum ama önce Rabbım hayırlı güzel evlatlar nasip etsin herkesin kucagi dolsun inşallah 🫶 ama hiç o güzel canını üzme Rabbım en güzel vakte ayırdı sabrının hediyesini