Nurays95 Bursa17 valla canım ne desem bilemedim ben suan stresten herseyı baska goruyorum ☺️ yarın gorucem lutfen dua et sende yukselsın. Yarın aksam sonucu aldıgım gibi yazcam
anneoluyoruuumm16 Nurays95 bebeğim üzme kendini. Yükselir Allah’ın izniyle. Benim 3 gün gecikmem vardı 4.88 çıkmıştı. Sonradan yükseldi 😃
Nurays95 anneoluyoruuumm16 yaa cok guzel. Cok sevındım sızın adınıza ınsallah bızımde yukselır dua edın☺️🌸
delidolubiranneadayi anneoluyoruuumm16 yaa ciddi misiniz benim 5.gün gecikme de 13.3 çıktı diye çok üzülmüştüm 10.günü 178.5 çıktı doktor kimyasal gebelikten supheleniyo simdi nasılsıniz
Fulya1993 delidolubiranneadayi kimyasal gebelikte o kadar yüksek değerlere çıkmaz ki canım 3 kere yaşadım ilk 15 çıkmıştı 2. 10 oldu düştü. İlk 60 sonra 78 çıkmıştı 2 gün sonra 28 e düştü İlk 40 çıkmıştı oda 32 ye düştü sonra düştü bence sizin kimyasal olmasi mümkün değil gihi geldi
anneoluyoruuumm16 delidolubiranneadayi valla benim 3. Gün gecikmemde 4.88 çıktı sağlık ocağı negatif dedi. Bir hafta daha regl olmayınca kadın doğuma gittim kist falan vardir diye orda tesadüfen 562 çıktı ve hamilesin dedi doktor. Şimdi 17+4 olduk çok şükür geç dollenmeymis hiçbir sorun yok elhamdülillah
Kivircikkuala Nurays95 bende 2,5 senedir bekliyorum 💞 ameliyat oldum sol tarafım açık sma testi verdi eşim sonucunun çıkmasını bekliyoruz aşılama yapmak için 🥹 bende çok mücadele verdim inşallah senin gibi haberler almak nasip olur bana dua et 😍😍
Kivircikkuala Nurays95 inşallah 😍😍😍 az önce kargom geldi Ovulasyon testi aldım ameliyattan sonra ilk kez bakcam yumurtlama var mı yok mu diye