Nurays95 Minik1Civciv amınnn cok tesekkur ederım 🥰 allah kımseyı evlat hasretiyle imtihan etmesin. Saglıkla kavusmayı nasıp etsin. Hayırlı saglıklı evlatlar olsunlar inşallah
Akduygu Bugün test yaptım negatif çok moralim bozuldu. Yumurtlamanın, 10. Günü adete 8 gün var Sizce değişir mi?
Yorgn Nurays95 umudunu kaybetme önemli olan degerin düşük olması değil güzel bir şekilde artması.insallah güzel bir şekilde artar ve sağlıcakla kavuşursnuz birbirinize inşallah
Nurays95 Yorgn yaa cok tesekkur ederım 🥰 amınn ınsallah benım umudum dun yeşerdi rabbım daha da güçlendirsin☺️
Bursa17 Nurays95 ilkde yapmismiydin test canim gebelik testi ilk ve son fotoğraflarıni paylaşda ona bakalım arada ton farkı varmı diye
Nurays95 Bursa17 evet canım hepsı duruyor sımdı hepsını birlikte cektım ama onlar kurumus ya ıster ıstemez koyulasmışlar. Bu son yaptıgım daha ıslak dıye daha acık duruyo
Bursa17 Nurays95 canım gözün aydın ikinci yaptığın daha koyu rengin koyulasmasi demek betanin yükseldiği anlamına gelir
Nurays95 Bursa17 canım o 2ncı yaptıgım dune aıt. Sag tarafta tek olan azonceye aıt bugune yani. Bıde dun 2lı olan testler varya onları 5dk arayla yaptım ben
Bursa17 Nurays95 anladım canım ama ton farkı var gibi duruyor sen daha net anlarsin rengi koyulastiysa yukseliyor
Nurays95 Bursa17 valla canım ne desem bilemedim ben suan stresten herseyı baska goruyorum ☺️ yarın gorucem lutfen dua et sende yukselsın. Yarın aksam sonucu aldıgım gibi yazcam