HaticeNur16 Umutlubirkadin evet var görüyorum bir arkadaşım da aynı testle bu şekilde öğrenmişti hangi test bu
Nerfemm Umutlubirkadin kaset testlerde gün geçmeden belli olmaz erken gebelik testi daha erken gosteriyor. Ama şunu diyebilirim benim negatiflerimde durumca bile o ikinci hafif cizgiler cikmiyordu
01180322 Umutlubirkadin ya o çift çizgiyi görmek için az çekmedik, çok iyi anlıyorum ama inşallah vardır biraz geçsin tekrarlayın
01180322 Umutlubirkadin hiç belli olmaz bnmde ilk gebeliğim evliliğimin 4. Yılı. Sürpriz bı şekilde oldu benimde hep kaşık ağrısı vardı ha oldu ha olacak diye bekliyordum .
delidolubiranneadayi Umutlubirkadin regl ağrısı gibi agrilar olabilir canım bu da bi belirti benim tek taraflı sağ kasigim çok ağrıyor. Erken gebelik testi denesene
delidolubiranneadayi Umutlubirkadin geç döllenme de olabilir kötü düşünme benim erken gebelik testinde dahi 5.gunu silik gibiydi kac gun gecikti
kbra_588 Umutlubirkadin benimde böyle oldu test yaptım bir şey çıkmayınca köşeye koydum 10 dk sonra baktım çizgi var kimse inanmadı benimde adet günüme 2-3 vardı geç döllenmedir diye bekledim adetim bir gün geçti gittim kan verdi çok şükür çıktı. Senin inşallah vardirrr😍 adetine kaç gün var?
kbra_588 Umutlubirkadin canım sen git kan ver geç döllenme olmuş olabilir. Yani inşallah bebiş vardirrrrrrr
kbra_588 Adet sancısı çektim her seferinde aha oldum olacam gebelik mi adet sancisimi bilinmiyor ikisi zaten benzer ama tek fark benim sırtım agriyordum ve tek taraflı sağ belim ağrıyor du göğüsler zaten alıyor başını gidiyor onları hiç söylemeyeyim😄