Umutlubirkadin Kızlar sabah ilk idrarla yapmıştım çıkmayınca attım çekmeyecek çıkarıp baktım boyle olmuş
Seyma5050 Umutlubirkadin Umutlubirkadin bende de böyle oldu canım adete 3 gün kala yaptım yani dün senin gibi sonrada çizgi olduğunu gördüm adet gününü beklicem bende inşAllah vardır
esmerella37 Umutlubirkadin kuzum idrarı damlattıgın yere su damlat bi kac damla eger cizgi giderse kuruma cizgisidir gtmezse gebelık vrdır
FKRKS29 Erken gebelik testi ile yaparsanız daha iyi olur onu deneyin derim daha iyi sonuç alırsınız kaset testlerde biraz daha geç belli oluyo
kbra_588 Umutlubirkadin benimde böyle oldu test yaptım bir şey çıkmayınca köşeye koydum 10 dk sonra baktım çizgi var kimse inanmadı benimde adet günüme 2-3 vardı geç döllenmedir diye bekledim adetim bir gün geçti gittim kan verdi çok şükür çıktı. Senin inşallah vardirrr😍 adetine kaç gün var?
HaticeNur16 Umutlubirkadin evet var görüyorum bir arkadaşım da aynı testle bu şekilde öğrenmişti hangi test bu
FKRKS29 Umutlubirkadin anladım 1 gün bile çok çok farklı ediyo onun için dedim , yani yanıltmak istemem ama çok az Bi cizgi gözüküyor ya erken gebelik testi ile tekrarlayın yine yada kan testi verin bence ❤️ insAllah çok güzel sonuçlar alırsınız 😍
Umutlubirkadin FKRKS29 Yarın kan vermeye gideceğim cok tesekur ederim canım insallah vardır tam umudumun bittiği zamanda
Seyma5050 Umutlubirkadin seni çok iyi anlıyorum umarım gebesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah :(
Nerfemm Umutlubirkadin kaset testlerde gün geçmeden belli olmaz erken gebelik testi daha erken gosteriyor. Ama şunu diyebilirim benim negatiflerimde durumca bile o ikinci hafif cizgiler cikmiyordu
01180322 Umutlubirkadin ya o çift çizgiyi görmek için az çekmedik, çok iyi anlıyorum ama inşallah vardır biraz geçsin tekrarlayın