Elitopatra25 Kubrakarahan maşallah sizin nereseyde 1kiloymus bilmiyorum belki benimkide 25haftalik olunca kilo alır
Elitopatra25 mercansbm hepsini yapıyorum zaten muzu yumurtayı hep yerim digerlerinide hergun değil ama oldukça tüketiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeligimiz🙏
Elitopatra25 efelinamoms herşeyden önce sağlıklı olması en önemlisi tabiki ama az oluncada ya kilo almazsa korkusu oluyor benim yapım zayıf ama boyum uzun eşimde zayıf uzun karnimda çok çıkmadı diyorum işte çok çıkmadığı icinmi o kadar grami
efelinamoms Elitopatra25 alakası yok dediğim gibi ilk hamileligimde herkes karnin cikmadi kilolu olmayacak dedi senin gibi minyon olacak dedi ama malesef dedikleri olmadi 3725 dogdu suanda kilosu bence gayet iyi önemli olan saglikli beslenerek son haftalarda güzel gelişim göstermesi
Ayselll5 Elitopatra25 24+1 iken 860 gram dedi bence normal seninki de kafana takılacak bir durum değil bence…
Sevval_- Benim de 23+4te 740 gr dedi doktor ama bence de normal hem erkek bebekler biraz daha iri oluyormuş benim de 25 haftayla uyumlu dedi kilosu için
efelinamoms Ceylannn1y 24.haftada 600 gr olmasi gerekiyormus bence sizin daha 7 gun var olur az değil gayet güzel cok yiyip bebege kilo aldirabileceginize inanmayin saglikli seyler yiyip kilo almasini sağlayin az oldugunu dusunuyorsaniz