Senakrckk Elitopatra25 cinsiyete göre değişiyor kız bebekleri biraz daha zayıf olabiliyor bizim erkek 750gr dı 24.haftada kaşar muz çok ye bebeği kilo aldırıyor
tatliheyecanim02 Elitopatra25 bizimde kilomuz haftamiza göre 1 hafta kadar küçük doktorum sorun etmiyor bencede kız bebeklerinde biraz kilo azlığı görülüyor olabilir bende sorun etmiyorum yeme içmeme dikkat etmeme rağmen kilosu az çünkü
Elitopatra25 Masalada anladım canım doktoruma sordum küçük dedi benimde aklıma takıldı ama haftasında çok büyük değil yani
Gozde_52 24 haftalıkken 600 grm civarı beklenir zaten doktor neye dayanarak az demiş size 630 grm gayet iyi bence endişe etmeyin 🥰🌸
Elitopatra25 Gozde_52 bilmiyorumm ki baktı dedim kilosu ne kadar 630grm küçük dedi ama haftası da küçük sonuçta inşallah canım 🥰❤️
Elitopatra25 tatliheyecanim02 bende dikkat ediyorum hep ona kilo aldıran besinler tüketiyorum zararlı şeylerden uzak duruyorum
Nur001 Bizde 24 de 570 dik doktor sorun etmedi kız bebekler minyon olabiliyor hiç sorun etme son aylarda bazı bebekler açığı kapatıyor önemli olan organ gelişiminin iyi olması ve son zamanlarda düzenli kilo alması
Elitopatra25 Kubrakarahan maşallah sizin nereseyde 1kiloymus bilmiyorum belki benimkide 25haftalik olunca kilo alır
mercansbm Elitopatra25 bebekler çabuk kilo almaya başlıyor artık korkma kaşar peyniri ye her kahvaltı da bir bardak süt iç günde bir muz bir kase yoğurt ceviz badem ye yiyebilirsen bir tane yumurta haşla ye her gün ben bu şekilde bebeğime kilo aldırdım
Elitopatra25 mercansbm hepsini yapıyorum zaten muzu yumurtayı hep yerim digerlerinide hergun değil ama oldukça tüketiyorum inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeligimiz🙏
efelinamoms Elitopatra25 23+4deyiz kızımla 540 gr olmuş azligini coklugunu bilmiyorum acikcasi ama son haftalarda günlük gr alimi oldugu icin baslardaki kga cok takilmamak lazim ilk hamileligimdede karnim cikmadigi icin cok kilosu az deniliyordu devlette surekli kg soylemiyordu ama bi dogdu 3725 ben o kadar bile beklemiyordum cunku bende yapi olarak zayif ve kisayim genetik faktorlerde etkili bence esim ve tarafi yapili ve kiloludur
Elitopatra25 efelinamoms herşeyden önce sağlıklı olması en önemlisi tabiki ama az oluncada ya kilo almazsa korkusu oluyor benim yapım zayıf ama boyum uzun eşimde zayıf uzun karnimda çok çıkmadı diyorum işte çok çıkmadığı icinmi o kadar grami