Olduk 15+2 hala göbüşümüz çıkmadı arkadaşlar sanırım hiiç göbüşümüz çıkmadan doğurucaz 😂 kilo da alamadım mide bulantılarım yüzünden mi bilemiyorum ama normal midir 🥸 gelin dertleşelim 🙈
Hala göbüş yok 😭
- Düzenlendi
KumCi Normal. Benimde 18. haftama kadar düzdü karnım 18 den sonra çıktı oda çok az kendi göbeğim gibi olmuştu. Şimdi 24+2 olduk anca dışardan belli oluyor oda dar giyinirsem yani çok büyümedi benimkide 🧿
KumCi ben doğuma.gittim bana senmi dogurcan diye dalga geçtiler🤣🤣🤣Sen daha bekle birazcık sjsj
Deletedmom_116 yaaa sen de çok takıyor muydun böyle kafaya 😏
KumCi Öyle tabi herkeste farklı ilerliyor
- Düzenlendi
KumCi Ben şahsen geç çıkmasından memnunum kendimde kılık kıyafet olsun, rahat hareket edebilme olsun vs bu açılardan ne kadar geç o kadar iyi bana göre. Şimdi çıktı mesela 6 aylık oldum sayılır inşallah öyle çoook büyümez diyorum çünkü ne kadar çok büyürse o kadar sıkıntısı olur hareket açısından ☺️
KumCi Ben takmiyodumda etraftakiker çene yapiyodu habire Tersliyodum 😬😂Benim doğuma gittiğim karnım yemek siskinkigiydi resmen sjssj
kiminin iç karnı geniştir geç çıkar geç belli olur çatlaması olmaz kiminin iç karnı dardır ilk aylardan çıkar çatlaması olur bunlar yapısal şeyler. 😍böyle karşılaştırmalar yapmayın yapısal çünkü her beden her vücut bir değil.
KumCi benim 33e kadar hamileligim yok gibiydi bide şimdi nefes alamıyorum karnimdan 15 çok erken 😂
KumCi 20. Haftadan sonra bir an da sismeye basliyor balon gibi 😅😅
KumCi Tercih meselesi 😂
KumCi anca yavas yavas cikacaktir ilk gebelikse eğer daha gec çıkıyor 2. Ve daha sonra daha erken haftalarda çıkıyor iç karnınla ilgili biraz canm bnm ilk kızımda geç belirginlesmisti simdi 23+3 haftalığim bir kızım daha olucak nasipse bunda 15-16 da çıktı
Deletedmom_116 ahahaha çok iyi ama 😂😂😂 beni kimse göremez çook uzaklarda yaşıyorum ben 🤫