• Doğum
  • Doğum Başladığını Nasıl Anladınız 🌸

gulsahklkn aslında şöyle sabah 8 gibi kalkmıştım sancılarım vardı dur bi dk tutuyum dedim 5 dk ya bir geliyo 1 dakika sürüyordu sonra afedersiniz lavaboya gittim kanamam geldi. Evde kahvaltı yaptık ev topladım duş falan aldım hastaneye gittik diyeseye bi saat geçti. Orda da işlemlerim yapıldı kan alındı ultrasondan bebeğe bakıldı açıklığıma baktılar orda da bi saat geçmiştir eminim sonra sancı odasına götürdüler orda sancılarımı çektim bebiş geldi diyeseye 2 saat falan geçti 😅 şimdi ikinciye hamileyim inşallah bu bebeğimide sağ Salim kucağıma alırım

gulsahklkn 39+3te hafif regl sancilarim vardi. Ama belli belirsiz ,sadece rahatsiz edici bir agri iste..
    Gecesine tuvalete kalktim baktim kan.
    Ben sok😟
    Nisan pembe diyorlardı leke diyorlardı benden bildigin kan gelmisti.
    Esimi uyandirdim acile gittik, doktor ultrasonla bakti her sey yolunda , bebek kanala girmeye hazirlaniyor kanaman ondan olmus dedi. Bir kac gun daha ya gider ya gitmez dedi (ben 3 temmuzu bekliyordum sezaryen icin)
    Eve geldigimde kanama durdu lekelenmeye döndü.
    O gun hafif sancilarla devam etti.
    Ertesi gun hani bebis karnimizda sagda solda biyle toplaniyor ya tas givi oluyor ,heh iste onun aynisi artik rahmimde oluyordu sanki.
    Boyle oramda bi toplaniyor toplanmasiyla kasik agrisi ayni adet gibi , ama ona ayni hizla bele vuran bi agri da eslik ediyordu.
    Yani once rahmimde toplaniyor
    Sonra kasigim ve ardindan salise farkiyla belime vuruyor ki belimdeki agri baya fazlaydi.
    Birkac kez oldu , gece 3 gibi o agri daha siddetlendi.
    Dk falan sayamadim yani 1 dk da 1 de oluyordu , 20dk da 1 de. Ama en son giderken 1dknin icinde 2 defa oldugu da oldu.
    Gittik.
    Nstde sancilar tavan cikti , doktor diyor bu sanci varken nasil konusabildin burda ajfnsnfn iyi yolda cikmamis qjdhshfbdb acil yatis verdiler apar topar kesildik bicildik dogurtulduk😁

filialunae sancım Şuan kesildi hiç yok kendimide doğurcak gibi hissetmiyorum açıkçası 🤷‍♀️bi yandan bebeğe bişey olacakta anlamıcam diyede çok tedirgin oluyorum bir an önce sağlıkla gelir inşallah çok stres yapıyorum hareketleri çok çok az zorlarsam birazcık kıpırdar gibi yapıyor 39+1 haftalık

Kirmizibalik1 Ahaha çok güzel anlatmışsınız kesildik biçildik 😂😂 Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin bebeğinize darısı bekleyenlere bize inşallah 🥰🙏🏻

smyylcn doğuma hazırlık olsun diye kolay doğum egzersizleri vs bir şeyler yaptınız mı

Karnımda farklılık vardı sertleşme tek bir yerde toplanmıştı hareket etmek nefes almak zordu doktorumu aradım 39+3 teydim hastaneye bir git bakılsın dedi gece 12 de gittim muayene yapıldığında 8 cm açıklığım vardı çok şaşırmıştım hatta nasıl dayandın bu kadar dediler ben hiç bişi hissetmemiştim suyum patlatildi daha sonra ıkınma hisleri ve biraz sancı başladı sadece 45 dk da bebeğim elimdeydi🥰 şimdi 2. Çocuğuma hamileyim umarım ilki kadar güzel bir doğum olur benim için 🥰

leylanne beş dk da ondk da on beş dk da bir girer ve zaman geçtikçe şiddeti artar sancıyla beraber aşağıya baskında olur

gulsahklkn ilkinde evde suyum geldi. Hemen doktora gittim 5 cm açılmam oluşmuş bile. Toplam sancı ile dogum 3 saat sürdü ilkim olmasına rağmen aşırı kısa sürdü. 8 cm.den sonrası çok aşırı hızlı açılıyor. İkinci doğumum yoook tık yoktu. Doktorum şu güne kadar kendiliğinden gelmezse yatis verelim suni ile başlatalım dedi. Olmadı. Gittim suni yerine alttan fitil verildi başlatıldı doğum. Suyumu da doğum aninda patlattilar. İkinci doğumumds toplam 2 saat sürdü.

gulsahklkn ilk hamileliğimde aşırı derecede halsizlik başladı. Karnımda taş gibi olup geri iniyordu bunu farketmeye başladım. Sonrasında şeffaf renkte aşırı derecede akıntı gelmeye başladı sürekli bütün gün onu çektim derken gece yarısı pembe renkte akıntı gelmeye başlamıştı. Bu şekilde anlamıştım doğumun başladığını

Simay13 Sizde şanslı olanlardansınız ne güzel valla darısı bize inşallah 😊🙏🏻

Hanifeay Anladığım kadarıyla ortak belirtilerden biri karında sertleşme oluyo bebek toplanıyo 😊

Senakrckk 33 de oldum ben nst de düzenli sancı olunca Dr açılma olabilir diye baktı yoktu çok şükür

gulsahklkn inşallah seninkide kısa sürede bir solukta olur inşallah canım. Annem yok. Hep dua ettim rabbim kimsem yok. Uzun sancılar cekmeyeyim sırtımı sıvazlayan annemde yok dedim. Çabucak ayaklanmak istedim.

Sabah doktor rendevum vardı evden çıkmadan önce tuvalete gittim kan gibi bir şey olmuştu iç çamaşırımda , doktor da ntsye bağladı hafif sancı göründü ordada ama doktor daha erken bide lekelenme de nişan olmayabilir gibi bir şey dedi eve geldim arada sancı oluyor du akşama doğru bu sancılar artı doktora gittm 2 cm acilmam var demişti galiba o gün hastanede kaldm sabaha kadar sancı cektm sabah saat 10 da bebgim doğdu