Gunes17 Anneadayi0404 4 aydan beri baş geliş bebeğim 39 haftaligim doğum görünmüyor bebek döndü diye doğum olmaz hemen
Gkcngkc Anneadayi0404 doğum pozisyonu almıs derken kanala mı girmiş , dogum pozisyonundan cok kanala girmiş olması onemli kanala girince dogum baslıyor doğum pozisyonunda aylarca duran bebekler var cnkü
Anneadayi0404 Gunes17 biran önce doğurmak istiyorum yaa bende dün ne çok sevinmiştim artık bugğn yarın olucak diye
Anneadayi0404 Gkcngkc o şeklde hiç demedi sadece 16 günüm kalmış ama bu belli olmaz dedi heran doğum olabilir dedi doktor
Gkcngkc Anneadayi0404 bnm de 8 günüm kaldı 40 haftanın dolmasına basasagı ama hala kanalda değil, hayırlısıyla saglıkla gelsin tüm bebişler
Anneadayi0404 etkafa aaa erken almış ben yeni öğrendim dün söyledi gerçi bir aydır kontrole gitmiyordum
Esragol Ben 38 haftalığım 37 den beri doğum kanalında hatta baya aşağıda dedi doktor sancın gelse doğum cok kolay olur dedi ama tık yok ne sancı ne su gelmesi bekliyoruz öylece
Senannnn Anneadayi0404 baş gelişli olması yetmiyor maalesef kanala girmesi lazım bizde bekliyoruz yarın sabah öğreneceğiz kanala girmiş mi nedir 38 olduk bizde
Anneadayi0404 Gunes17 hayırlı doğum ve tek avazda kurtarsın rabbim bizi inşallah bu bekleyişimiz güzel sonuçlanır umarım 🙏🏻