KE_A Ezgiaek tahmin ettim , ben hocanın ters anına denk gelmiştim sanırım, biraz suratsizdi biraz da ağzından çıkanı kulağı pek duymuyordu, sanada aynı şekilde davranırsa takılma üzülme olur mu 🤭
Minis122 KE_A evet oglum olacak cok sivri gobegim bu ara toplaniyor kadilmalarim.var. Dahada sivrilesiyir
piyanoogrtmnanne 14 hafta, armut vücutlu biri olarak sivri bir karın ve düz bir popo haline geldim 😄top yutmuş tırtıl gibiyim
KE_A DuriyeSerap yaaa çok güzel bir anne olacaksınız maasallah oğlunuz çok şanslı, kendisine bakan güzel bir annesi olacak belliki 🥰
KE_A heleninannesi güzel bir isim hayırlısıyla gelsin küçük hanım 🥰 bizde Laren düşünüyoruz, eşimi zor ikna ettim ama içime sinen isim bu oldu 🤭
DuriyeSerap KE_A ya cok teşekkür ederiz İnşAllah sağlıcakla kavuşalım bebişlerimizede sonra kendimize güzelce bakarız zaten insallah😍😍😍😍😍
Minis122 KE_A 3 haftadir bugun yarin diye diye gecirdik gelmedi 😂 36 haftalik olduk. Yarin belli olcak dogum veya gun verme isi. Ama 3 4 gundur baya kasilmalarim.cogaldi sık sık oluyor ins hayirlisi ile gelir